Descarca acum iOS 7.0.6 si iOS 6.1.6 pentru iPhone, iPad si iPod touch (Linkuri directe)

0
2600

iOS 7.0.6In cursul noptii trecute compania Apple a publicat pe serverele sale doua versiuni noi ale iOS 7 si iOS 6, ambele avand rolul de a repara o problema importanta de securitate care afecta conexiunile SSL. Toti utilizatorii care au dispozitive compatibile cu iOS 7 – iPhone 4 sau mai recent, iPad 2 sau mai recent si iPod touch generatia a 5-a – precum si cei care detin singurele dispozitive pentru care iOS 6 este cea mai recenta versiune a iOS – iPhone 3GS si iPod touch generatia a 4-a – vor putea face actualizarea la iOS 7.0.6, respectiv iOS 6.1.6. Metoda recomandata si cea mai putin complicata pentru efectuarea actualizarii este folosirea sistemului Actualizare software al iOS (citeste mai multe despre cum poti face actualizarea la cea mai recenta versiune a iOS).

Totusi, in cazul in care, din cauza unor probleme sau din diferite considerente, nu doriti sa utilizati metoda mentionata anterior, veti putea descarca fisierul .ipsw de mai jos pe care sa il instalati pe dispozitivul dvs. Pentru a face acest lucru va trebui sa urmati pasii mentionati mai jos:

In primul rand, va trebui sa aveti descarcat iTunes 11.1 (mai multe detalii aici). Dupa ce ati descarcat iTunes 11.1, tot ce va trebui sa faceti este sa alegeti din lista de mai jos modelul iOS dispozitivului dvs., iar apoi sa accesati iTunes de pe PC-ul sau Mac-ul dvs. In iTunes, accesati pagina care va afiseaza informatii despre terminalul dvs., apasati pe tasta Option/alt pe Mac sau Shift (in cazul Windows) si, tinand apasata aceasta tasta, sa apasati pe butonul Cauta actualizare sau Restaurare. Se va deschide o ferseastra care va afisa toate fisierele de pe computerul dvs., cautati fisierul descarcat care are terminatia .ipsw si faceti clic pe el. Asteptati sa se instaleze noua versiune a iOS.

Descarca iOS 7.0.6

Descarca iOS 6.1.6

- Reclamă -