Apple a lansat versiunea 6.0.2 a software-ului pentru Apple TV

0
196

In cursul noptii trecute va spuneam ca au fost lansate doua versiuni noi ale iOS; iOS 7.0.6 si iOS 6.1.6 cu scopul de a rezolva o vulnerabilitate a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod touch. Alaturi de acea actualizare, compania din Cupertino mai ofera, prin intermediul serverelor sale, o noua actualizare si pentru software-ul Apple TV, micul dispozitiv care se conecteaza la televizor si permite accesarea de continut multimedia. Versiunea 6.0.2 a software-ului Apple TV este clasificata ca si o actualizare pentru stabilitate si performanta, incluzand imbunatatiri ale performantelor generale si stabilitatii sistemului.

Apple TV 6.0.2

Actualizarea este recomandata tuturor posesorilor de Apple TV compatibil cu versiunea 6.x.x a software-uluiu (Apple TV generatiile 2 si 3) si poate fi descarcata prin intermediul sistemului Actualizare software.

Noua versiune a software-ului pentru acest dispozitiv vine la aproximativ 4 luni distanta de lansarea ultimei actualizari, care era, de asemenea, minora.

- Reclamă -