Apple a lansat iOS 7.0.6 si iOS 6.1.6 pentru iPhone si iPad

0
1377

imageIn urma cu cateva momente, Apple a lansat inopinat iOS 7.0.6 si iOS 6.1.6 pentru toti posesorii de iPhone, iPad si iPod touch. Actualizarea de securitate aduce o corectura pentru verificarea conexiunilor SSL si este recomandata tuturor posesorilor de iPhone si iPad compatibile cu iOS 7, respectiv iOS 6. Conform companiei Apple, vulnerabilitatea sistemului de verificare SSL permitea unui hacker sa captureze ori modifice date in timpul unor presupuse conexiuni securizate (citeste mai multe despre vulnerabilitatea inlaturata).

ios 6.1.6

In cazul in care ati instalat iOS 7.x.x sau iOS 6.x.x pe dispozitivul dvs, veti putea face actualizarea fie prin intermediul sistemului Actualizare software, fie prin intermediul aplicatiei iTunes de pe Mac sau PC (citeste mai multe despre cum poti face actualizarea la cea mai recenta versiune a iOS). Retineti ca iOS 6.1.6 poate fi instalat numai pe iPhone 3GS si iPod touch generatia a 4-a.

Ambele actualizari vin intr-un moment complet neobisnuit, dar au un scop precis, anume rezolvarea cat mai urgenta a unei probleme de securitate importante. In urma cu aproximativ o luna, Apple lansa iOS 7.0.5 pentru anumite modele de iPhone, iar la sfarsitul anului trecut compania din Cupertino mai publica o actualizare simultana pentru iOS 6 si iOS 7 (iOS 6.1.4, respectiv iOS 7.0.4) cu scopul de a rezolva o problema a FaceTime.

- Reclamă -