Acasă iOS Configurări Cum sa dezactivezi reglarea automata a luminozitatii ecranului pe iPhone si iPad...

Cum sa dezactivezi reglarea automata a luminozitatii ecranului pe iPhone si iPad – Tutorial

0
3879

January-2007-iPhone-introduction-Steve-Jobs-ambient-light-sensor-slide

Orice iPhone sau iPad are senzori de lumina ambientala care sunt activati automat pentru a regla luminozitatea ecranului in functie de cat de puternica este lumina intr-un anumit loc. Pentru majoritatea utilizatorilor, activarea acestor senzori este un lucru bun, deoarece intr-o incapere intunecoasa ecranul va fi reglat la o luminozitate minima, iar intr-o zona foarte luminoasa, va fi reglat la o luminozitate maxima, astfel incat utilizatorul sa poata vedea continutul de pe ecran fara a-si forta ochii. Cu toate acestea, anumiti utilizatori nu considera activarea functiei un lucru pozitiv, fie pentru ca dauneaza bateriei, fie pentru ca o luminozitate prea puternica sau prea scazuta oboseste ochiul intr-o anumita masura. Ca sa fiu sincer, eu prefer sa setez luminoztatea la valori cat mai mici in cea mai mare parte din zi, deoarece folosesc foarte mult atat iPhone-ul, cat si iPad-ul, iar o luminozitate puternica mi se pare prea obositoare.

Centrul de control este instrumentul perfect pentru cei care isi dezactiveaza reglarea automata a luminozitatii, deoarece le permite modificarea rapida a luminozitatii. De exemplu, eu il folosesc pentru a regla luminozitatea mai ales atunci cand afara este o lumina puternica si nu pot vedea continutul afisat. Asadar, pentru a dezactiva reglarea automata a luminozitatii pe iPhone, iPad (si iPod touch generatia a 4-a), va trebui sa urmati pasii de mai jos:

  1. Deschideti aplicatia Configurari din ecranul de pornire al dispozitivului cu iOS;Home screen ios 7 iPhone ecran principal
  2. Derulati in jos pana la butnul Fundaluri si luminozitate si atingeti-l;Configurari notificari general
  3. In pagina deschisa, comutati butonul din dreptul Auto-luminozitate pe O (gri).Fundaluri si luminozitate

Facultativ, reglati luminozitatea la valoarea dorita inainte de a parasi aplicatia Configurari.

Dispozitivul dvs. nu va mai regla automat luminozitatea ecranului. In functie de cum at reglat acum luminozitatea, veti sesiza o crestere sau o scadere a duratei de viata a bateriei.

Citeste si: Cum sa rezolvati problemele cu autonomia bateriei pe iPhone si iPad in iOS 7 – Sfaturi utile

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina. 

NICIUN COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.