Inca iti mai doresti sa joci Flappy Bird pe iPhone sau iPad? Iata cele mai bune alternative din App Store

0
662

flappy_bird_ipad_mini_hero

Saptamana care se va incheia imediat a fost marcata de un eveniment important, care a generat o adevarata isterie in randul utilizatorilor si in presa. Flappy Bird a fost retras din App Store. Si nu va mai reveni vreodata, deoarece a creat furie in randul utilizatorilor, iar intentia dezvoltatorului a fost o cu totul alta. Aproape ca nu este loc in care sa nu se fi discutat de acest joc. Pentru ca vorbim de un numar foarte mare de utilizatori care isi doresc sa se fi jucat Flappy Bird pe iPad sau iPhone, mai ales dupa ce jocul a fost retras din App Store, m-am gandit sa va recomand cateva alternative (clone) ale jocului.

Pentru ca Flappy Bird s-a bucurat de o popularitate de-a dreptul uriasa, foarte multi dezvoltatori s-au gandit sa publice in magazinul celor de la Apple clone ale jocului, care nu doar copiaza gameplay-ul ci contin si denumirea Flappy Bird. Apple a anuntat in cursul noptii trecute ca va respinge toate aplicatiile care incearca sa beneficieze de pe urma unei aplicatii populare (n.r. Flappy Bird). Asadar, pe viitor chiar si aplicatiile care imita Flappy Bird vor fi eliminate din App Store.

In App Store sunt cateva sute de mii de jocuri, printre care cel putin cateva zeci de mii sunt extrem de interesante pentru toate gusturile. In cazul in care totusi nu cautati neaparat o alternativa a acestui tip de jocuri, ci mai degraba clone, atunci va voi recomanda mai jos cateva titluri interesante. Majoritatea dintre acestea au cunoscut un succes fulminant mai ales dupa ce Flappy Bird a fost retras din App Store, ocupand acum topurile App Store.

Ironpantsironpants.png

Ironpants este poate cel mai dificil joc pe care l-am incercat pana acum. Daca ati testat Flappy Bird si vi s-a parut dificil, Ironpants vi se va parea imposibil. Jocul schimba pasarea cu ochi bulbucati cu un supererou, care trebuie sa treca prin niste cutii pozitionate la distante relativ egale, la fel ca si Flappy Bird. Problema este ca supereroul este mult mai dificil de controlat decat Flappy Bird, maidin cauza desfasurarii foarte rapide a actiunii.

Slpashy Fishsplashy-fish.png

Daca sunteti in cautarea a ceva care sa semene izbitor cu Flappy Bird, atunci Splashy Fish este solutia. Pasarea a fost inlocuita cu un peste care trebuie sa treaca printr-o serie de coloane antice, fara sa le atinga. Dificultatea este relativ asemanatoare cu cea a Flappy Bird, motiv pentru care jocul se afla in prezent pe locul 1 in topul descarcarilor din App Store Romania.

  • Splashy Fish pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

Fly Birdie – Flappy Bird Flyerfly-birdie.png

Datorita titlului care contine si expresia Flappy Bird, jocul a devenit extrem de popular mai ales dupa ce originalul a fost retras din App Store. Pasarea pe care va trebui sa o controlam poate fi distinsa ceva mai dificil decat in cazul Flappy Bird, dar jocul este cel putin la fel de dificil.

  • Flappy Birdie – Flappy Bird Flyer pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

Adventures of Birdieadventures-of-birdie.png

In cazul in care sunteti in cautarea unui titlu platit din App Store, atunci Adventures of Birdie este solutia. Grafica pare ca a fost creata pe o foaie de hartie de un copil aflat in pauza dintre ore, iar gameplayul este asemanator cu cel al Flappy Bird. Cu toate acestea, utilizatorii vor trebui sa ocoleasca ramuri si nu tuburi, iar pasarea arata mai realist decat cea din titlul original.

  • Adventures of Birdie pentru iPhone – 0,89 € – Descarca acum

Jumpy Beescreen568x568

In cazul in care cautati un joc cu o grafica ceva mai atractiva decat toate cele prezentate mai sus, atunci Flappy Bee este solutia. Jocul este practic o versiune mai placuta a Flappy Bird, iar in locul unor pasari, va trebui sa controlam albine.

City Bird – Flappy Flyerscreen568x568

Un alt joc cu o grafica ceva mai atractiva decat Flappy Bird este City Bird – Flappy Flyer. Gameplay-ul nu difera mai deloc de cel al Flappy Bird, singura noutate fiind obiectele care trebuiesc colectate dintre tuburi pentru a obtine punctul. City Bird – Flappy Flyer este in acest moment in top 10 aplicatii gratuite din App Store, iar dezvoltatorul, spre deosebire de altii, a mentionat ca sursa de inspuiratie este Flappy Bird.

  • City Bird – Flappy Flyer pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

Super Ball Jugglingscreen568x568-1

In cazul in care cauti un joc dezvoltat de creatorul Flappy Bird, atunci Super Ball Juggling este solutia. Chiar daca titlul nu impune ghidarea unei fiinte catre deschiderea dintre doua tuburi, el este la fel de dificil ca si Flappy Bird. Tot ce trebuie facut in Super Ball Juggling este sa controlam doi fotbalisti simultan pentru a tine mingea in aer cat mai mult timp.

Tot la Flappy Bird iti sta gandul?

Daca ai descarcat Flappy Bird deja pe iPhone sau iPad, il vei putea juca cat de mult doresti. Dar daca nu l-ai descarcat, nu exista solutie sa il mai poti testa pe iPhone ori iPad. Cu toate acestea, pe web au aparut deja primele jocuri care imita perfect jocul Flappy Bird, iar mai multe detalii aveti:

Care este alternativa ta favorita la Flappy Bird? Inca iti mai doresti sa joci acest joc?

- Reclamă -