Apple publica spotul publicitar „On the runway with iPhone 5s” pentru promovarea iPhone 5s

0
184

Compania Apple continua o campanie de promovare a produselor sale inceputa destul de agresiv in 2014, cu multe clipuri destinate iPad, Mac si iPhone. Primul spot publicitar destinat exclusiv promovarii iPhone 5s din anul 2014 a fost publicat de compania americana in cursul noptii trecute. Noua reclama, denumita „On the runway with iPhone 5s”, ne afiseaza cateva imagini de pe si din spatele scenelor prezentarii colectiei de primavara-vara 2014 a casei de moda Burberry, ce a folosit 14 terminale iPhone 5s pentru a inregistra intreg evenimentul. Prezentarea de moda a avut loc in luna septembrie a anului trecut, la cateva zile inainte ca iPhone 5s sa fie pus in vanzare de Apple, casa de moda primind terminalele inaintea oricarei alte companii.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iKcBNbRSdyI]

Spotul publicitar de treizeci de secunde ne prezinta cum au fost utilizate toate aceste terminale iPhone 5s pentru a inregistra imagini de inalta calitate, echipa de filmare folosindu-se, desigur, si de diferite accesorii. Melodia folosita pe fundalul clipului este Sooting Me So a artistului Victory.

Dupa prezentarea de moda, Apple a anuntat ca Angela Ahrendts, Director Executiv al Burberry la acea vreme, se va alatura echipei de vicepresedinti executivi ai companiei, urmand a fi raspunzatoare de partea de retail si magazine online.

Acesta este al doilea spot publicitar care promoveaza si terminalul iPhone publicat de Apple in numai o saptamana, in urma cu cateva zile fiindu-ne prezentat clipul impresionant 1.24.14  filmat in intregime folosind iPhone 5s.

- Reclamă -