Angry Birds Rio 2.0 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila in App Store

0
289

Angry Birds Rio pentru iPhone si iPad este unul dintre putinele jocuri ale seriei Angry Birds pe care Rovio il ofera gratuit tuturor utilizatorilor. Asa cum ne sugereaza si titlul, Angry Birds Rio are in centru filmul de animatie Rio, iar pasarile furioase trebuie fie sa elibereze pasarile din filmul de succes sau sa invinga imperiul maimutelor.

Angry Birds Rio 2.0

 

In cursul acestei zile, finlandezii de la Rovio au publicat in magazinul de aplicatii al companiei Apple cea mai importanta actualizare a jocului de pana acum, care este bazata pe actiunea filmului Rio 2, a carui premiera in cinematografele din Romania este programata pentru data de 11 aprilie a acestui an. Pana cand veti putea vizualiza filmul in reteaua de cinematografe romanesti, Angry Birds Rio va ofera noul episod numit High Dive, in care pasarile trebuie sa se balaceasca pentru a putea ajunge sa-si atinga obiectivele. Noul episod include 20 de nivele, plus inca sase nivele bonus a caror decor este instalat intr-un port brazilian. In ceea ce priveste partea grafica, Angry Birds Rio 2.0 aduce o interfata refacuta, cu noi elemente speciale pentru noul capitol inspirat din filmul Rio 2. Impreuna cu toate acestea, noi va trebui sa ajutam delfinii raului Amazon care au fost caturati accidental si vom avea la dispozitie o noua miscare cu ajutorul careia vom putea deschide custile de sub apa.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=vZugmDVJSj8]

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.0 a aplicatiei Angry Birds Rio, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati unul din linkurile de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Angry Birds Rio pentru iPhone si iPod touch – Gratuit – Descarca acum
  • Angry Birds Rio HD pentru iPad – Gratuit – Descarca acum
- Reclamă -