Spark Camera este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre Apple

0
375

Spark camera
In fiecare saptamana angajatii companiei Apple selecteaza o aplicatie pe care ne-o ofera, gratuit, sub titlul de „Aplicatia saptamanii„. Daca pana ieri puteam descarca gratuit unul dintre cele mai populare jocuri din istorie, saptamana aceasta compania Apple nu a mai selectat un titlu intr-atat de popular. In pofida acestui lucru, Spark Camera, aplicatia gratuita a saptamanii in App Store, este un titlu grozav, care se bucura de numeroase aprecieri din partea utilizatorilor si nu numai – aplicatia a fost inclusa si in lista App Store Best of 2013.

In cazul Spark Camera vorbim despre o aplicatie destinata inregistrarii si editarii video, creatia celor de la IDEO oferindu-ne un mod inedit, intuitiv si rapid de a face acest lucru. Utilizatorii pot captura oricate clipuri video doresc – in limita spatiului de stocare disponibil – pe care le pot aranja dupa butonul plac, pot aplica unul dintre cele 10 filtre grozave, adauga o melodie favorita din biblioteca aplicatiei Muzica si partaja clipul creat pe Facebook, Twitter, Instagram, iMessage sau e-mail. Fiind o aplicatie destinata inregistrarii celor mai bune momente, ea ne permite sa integistram clipuri cu o durata de pana la 45 de secunde, inregistrarea facandu-se atunci cand tinem apasat degetul pe ecran. Mai mult, putem lua oricand degetul de pe ecran pentru a opri inregistrarea in momentele pe care nu dorim sa le surprindem – un mod asemanator fiind intalnit si in cazul aplicatiei Vine.

O limitare a aplicatiei Spark este in cazul calitatii video, ea oferindu-ne posibilitatea de a crea numai clipuri in format HD 720p, folosind fie camera iSight, fie camera frontala. Cu toate acestea, Spark Camera are o interfata extrem de intuitiva, cu un design minimalist, fiind simplu si placut de lucrat cu ea. Va recomand sa descarcati aplicatia Spark Camera , mai ales in cazul in care sunteti un amator al inregistrarii video.

Spark Camera este disponibila in App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad. Dimensiunea aplicatiei este de 12,8MB si poate fi instalata pe orice dispozitiv are minimum iOS 6 instalat. Promotia este valabila pana vinerea viitoare (24 ianuarie).

  • Spark Camera pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum
- Reclamă -