Apple lanseaza Compressor 4.1 si Motion 5.1 pentru Mac OS X – aplicatiile includ suport 4K si multe alte imbunatatiri

0
213

Compressor 4.1

Compania Apple a lansat astazi o actualizare importanta pentru aplicatia profesionala de editare video, Final Cut Pro X, utilizatorii putand descarca acum versiunea 10.1 a acesteia. Impreuna cu actualizarea acestei aplicatii, cei de la Apple au publicat actualizari importante si pentru aplicatiile Compressor si Motion care sunt extrem de utile pentru cei care creeaza filme si care se imbina perfect cu Final Cut Pro X – dar se vand separat. Cele doua aplicatii aduc acum diferite imbunatatiri, cum ar fi partajarea continutului 4K si doferite optimizari, o buna parte dintre ele fiind destinate GPU-ului dual din noul Mac Pro, care a fost pus astazi in vanzare de compania americana.

Compressor a primit versiunea 4.1 care ofera o interfata intr-o singura fereastra si butoane de control aranjate in flux. Impreuna cu noua interfata utilizator, Compressor incearca sa reduca munca depusa pentru sarcinile comune adaugand functia destinatii prestabilite. Pentru partea de partajare, Compressor aduce posibilitatea de a incarca pe YouTube un clip video la rezolutie 4K si ofera optiuni de exportare video pe website-uri din China. Operatiunile de partajare sunt acum sustinute de partea hardware, ceea ce inseamna ca vitezele de export ar trebui sa fie imbunatatite semnificativ.Motion 5

Motion a primit in App Store versiunea 5.1 care aduce noutati ceva mai putin importante decat in cazul Compressor 4.1. Mai exact, noua versiune a aplicatiei aduce imbunatatiri ale performantelor, inclusiv o optimizare a redarii video, un proces de executie a comenzilor redus semnificativ pe noul Mac Pro, precum si o incarcare mai rapida a proiectelor in general. Pe langa acestea, FxPlug 3 are acum o interfata plug-in personalizata, iar pe partea de export, utilizatorii vor putea partaja clipurile video pe YouTube la rezolutii 4K. La fel ca si Final Cut Pro X, Motion 5.1 este tradus si in limba spaniola.

Pentru a face actualizarea la versiunea 4.1 a aplicatiei Compressor sau la versiunea 5.1 a aplicatiei Motion, trebuie sa deschideti Mac App Store, sa faceti clic pe sectiunea Updates, ciar apoi clic pe butonul Update situat in dreptul titluluiDaca nu aveti aplicatiile descarcate, accesati linkul de mai jos pentru a le cumpara acum:

*Daca ati cumparat deja aceasta aplicatie, nu veti mai plati inca o data pentru a face actualizarea.

- Reclamă -