Logic Pro X 10.0.5 si MainStage 3.0.2 pentru Mac au fost lansate in App Store

0
297

Logic Pro X

Logic Pro este aplicatia lansata de catre Apple special pentru profesionistii din lumea muzicii, oferind instrumente sofisticate pentru scrierea de melodii, editarea lor si pentru mixari. De curand compania Apple a lansat versiunea 10.0 a Logic Pro denumind aplicatia Logic Pro X (asa cum obisnuieste atunci cand lanseaza o versiune „10.x.x” a unui software – de exemplu Mac OS X este denumirea Mac OS 10.x). Odata cu lansarea in magazine a celui mai performant computer produs de ei vreodata, Mac Pro, cei de la Apple au publicat o actualizare importanta pentru aplicatia Final Cut Pro X in care a introdus o serie de functii care sa poata beneficia de puterea mare de procesare a computerului. Alaturi de actualizarea acelei aplicatii, compania Apple a actualizat si celelalte aplicatii destinate profesionistilor, Logic Pro X fiind una dintre ele.

Channels EQ. Sursa imaginii:9to5Mact>
Channels EQ. Sursa imaginii: 9to5Mac

Logic Pro X 10.0.5 este denumirea noii versiuni si ea aduce, in primul rand, trei noi tobosari virtuali pentru functia „Drummer” inclusa in versiunea 10.0 a Logic Pro. Tobosarii virtuali vor canta impreuna cu noi in pistele la care lucram, acestia fiind extrem de bine „antrenati” de Apple si cantand la fel ca si un tobosar cu experienta. Impreuna cu noile personaje virtuale, Apple aduce 11 noi pachete pentru tobe incluse in Drum Kit Designer (un plugin care actioneaza functia „tobosar”). Un alt lucru notabil in actualizarea de astazi sunt imbunatatirile majora aduse pluginurilor Channel EQ si Linear Phase EQ, acum fiind incluse interfete redesenate care sunt accesibile si din zona Smart Controls. Versiunea 1.0.0.5 a Logic Pro X aduce o imbunatatire a modului Solo atunci cand utilizam un plugin External I/O, include automatizarea volumului si a pan-ului in schimbul XML cu Final Cut Pro X si aduce multiple imbunatatiri, care vor spori productivitatea. Pe langa cele mentionate de catre Apple in App Store, Logic Pro X 10.0.5 include infinit mai multe noutati, conform notitelor lansarii publicate pe website-ul Apple.

MainStage 3
MainStage 3

Aplicatia MainStage 3.0.2 a fost si ea actualizata de catre Apple impreuna cu Logic Pro X si aduce compatibilitate cu Logic Remote v1.0.3, imbunatatiri semnificative ale timpilor de salvare si incarcare, aduce posibilitatea de a ascunde spatiul de lucru pentru a lasa o zona mai mare Channel Strips-urilor si include numeroase imbunatatiri ale stabilitatii. Alaturi de MainsStage 3.0.2, Apple a lansat si vesriunea 1.0.3 a Logic Remote pentru iPad care aduce numai compatibilitate cu noua versiune a MainStage.

Pentru a face actualizarea la versiunea 10.0.5 a aplicatiei Logic Pro X sau la versiunea 3.0.2 a aplicatiei MainStage, trebuie sa deschideti Mac App Store, sa faceti clic pe sectiunea Updates, ciar apoi clic pe butonul Update situat in dreptul titluluiDaca nu aveti aplicatiile descarcate, accesati linkul de mai jos pentru a le cumpara acum:

*Daca ati cumparat deja aceasta aplicatie, nu veti mai plati inca o data pentru a face actualizarea.

- Reclamă -