Noile iPad Air incep sa ajunga in stocurile magazinelor Apple, ne indica disponibilitatea produsului in cantitati suficiente

0
112

bx3l4h-cyaeyz8i-jpg-large iPad cutii Walmart

iPad Air a fost prezentat de catre Apple in cadrul conferintei de pe 22 octombrie, oficialii companiei americane spunandu-ne pe atunci ca viitoarea generatie a tabletei cu ecran de 9,7 inch va ajunge in magazinele Apple si ale resellerilor autorizati din cateva zeci de tari (printre care si Romania!). In cursul noptii trecute cei de la 9to5Mac au publicat un articol interesant in care ne prezinta tot ceea ce stiu ei despre disponibilitatea viitorului iPad Air in magazinele celor de la Apple si ale partenerilor. Acestia au publicat primele imagini care ne sugereaza faptul ca iPad Air a ajuns in magazinele unuia dintre cei mai mari reselleri de produse Apple de pe teritoriul Statelor Unite, Walmart. Conform blogului american, magazinele Apple de pe teritoriul american au primit in jur de 500-1000 de bucati de iPad Air, ceea ce ne indica faptul ca noul produs va fi disponibil in cantitati suficiente in ziua lansarii. De asemenea, suntem informati si ca mai multi reselleri Apple din intreaga lume au confirmat faptul ca au un numar suficient de mare de tablete iPad Air pentru lansarea de vineri, dar si ca stocul este suficient chiar si pentru urmatoarele cateva saptamani.

iPad cutii Walmart

Se pare ca noul iPad Air va fi disponibil inca din ziua lansarii cu reduceri de pret, ceea ce ar fi o premiera in cazul tabletei iPad pe care Apple a introdus-o pe piata in urma cu trei ani. Asa cum se poate vedea si in imagini, pe cutiile iPad Air este listat un pret de 479$, care este cu 20$ mai mic decat pretul normal (cel la care va fi disponibil in magazinele Apple).

Trecand la lansarea din Romania, mai multi reselleri autorizati, printre care iStyle, eMAG sau Orange au anuntat lansarea noii generatii de iPad Air pe data de 1 noiembrie, adica maine. Cel mai probabil sesiunea de comenzi va incepe inca de la ora 0:01 a zilei de 1 noiembrie si, chiar daca nu veti dori sa va treziti cu noaptea in cap pentru a avea tableta, veti putea sa o comandati maine, deoarece este foarte probabil ca stocurile initiale de iPad Air sa fie mari chiar si la noi in tara.

- Reclamă -