Iata data la care Apple urmeaza sa lanseze iPad mini cu ecran Retina

0
100

iPad mini cu ecran Retina

iPad mini cu ecran Retina a fost prezentata de catre Apple impreuna cu iPad Air in cadrul unui eveniment important care a avut loc saptamana trecuta in San Francisco. Daca in cazul iPad Air, cei de la Apple anuntau ca va fi disponibil in magazinele companiei si ale partenerilor din cateva zeci de tari (si Romania) pe data de 1 noiembrie, despre iPad mini cu ecran Retina ni s-a spus numai ca va fi disponibil in luna noiembrie, ceea ce ne indica o lansare a produsului undeva la sfarsitul lunii care incepe maine. Cei de la MacRumors au descoperit o listare de produs pentru iPad mini cu ecran Retina care a aparut pe website-ul Target.com si care ne sugereaza faptul ca noua generatie a tabletei cu ecran de 7,9 inch isi va face aparitia in magazine pe data de 21 noiembrie, intr-o joi.

target_retina_ipad_mini_nov21

Ziua de joi pentru o lansare importanta a Apple este oarecum surprinzatoare avand in vedere faptul ca in ultimul timp toate produsele Apple sunt lansate numai vinerea. Oricum, totul are o explicatie logica. Dat fiind faptul ca pe 22 noiembrie are loc Ziua Recunostintei, o sarbatoare extrem de importanta a americanilor, cei de la Apple ar fi putut alege data de 21 noiembrie pentru ca utilizatorii sa aiba suficient timp sa cumpere noua tableta si sa o ofere celor dragi. Mai mult decat atat, lansarea de pe 21 noiembrie pare a fi plauzibila avand in vedere faptul ca este inainte de Black Friday, ziua din an cand sunt cele mai mari reduceri la toate produsele.

Nimeni nu poate confirma daca iPad mini cu ecran Retina va fi disponibila sau nu pe 21 noiembrie, dar nu cred ca trebuie sa ne asteptam la o lansare mai devreme de acea data, avand in vedere ca noua generatie a iPad mini va fi disponibila in cantitati foarte mici, un lucru confirmat chiar si de Tim Cook, CEO Apple. Inainte ca iPad mini cu ecran Retina sa fie lansat pe piata, Apple va face un anunt oficial in acest sens si va mentiona toate tarile in care va fi disponibil.

 

Sursa: MacRumors

- Reclamă -