eMAG anunta lansarea iPad Air – afla primul cand va ajunge la cel mai mare retailer online din Romania

0
181

iPad Air eMAG

Inca din cadrul conferintei de prezentare, Apple ne-a spus ca iPad Air va fi disponibil pe data de 1 noiembrie in magazinele sale si ale partenerilor din cateva zeci de tari, printre care se numara si Romania. Asta inseamna ca maine incepand cu ora 0:01 produsul va putea fi comandat de la mai multi reselleri din intreaga lume, fiind inca neclar daca cei din Romania ne vor pune produsul la dispozitie incepand cu prima ora a zilei de 1 noiembrie. Chiar si asa, eMAG, cel mai mare retailer de pe piata online din Romania si reseller autorizat de produse Apple, a anuntat in cursul noptii trecute ca va aduce in curand iPad Air in oferta proprie nespecificand insa o data a lansarii. In schimb, cei de la eMAG ne pun la dispozitie o pagina speciala pentru prelansare in cadrul careia noi ne putem inscrie cu numele si adresa de e-mail pentru a afla primii cand ajunge noul iPad Air in oferta magazinului.

Inainte ca iPad Air sa ajunga in oferta eMAG, retailer-ul roman ne anunta ca toti cei care doresc vor putea merge maine la ora 10:00 in showroom-ul eMAG Crangasi, din Bucuresti, pentru a vedea unboxing-ul primelor iPad Air din Romania.

Deocamdata cei de la eMAG nu au anuntat pretul la care va fi disponibila noua tableta, dar cu siguranta o vor face in cursul zilei de maine, iar noi va vom anunta de indata ce ei au publicat oferta comerciala.

- Reclamă -