Afla ultimele noutati de la conferinta de prezentare a iPad 5, iPad mini 2, a noilor Mac-uri si aplicatii de pe iTutorial.ro!

0
207

iTutorial conferinta iPad Apple 22 octombrie

Martea trecuta compania Apple a trimis jurnalistilor din intreaga lume invitatiile pentru o conferinta importanta pe care o vor organiza pe data de 22 octombrie, adica maine. Inca de atunci va spuneam ca pe itutorial.ro vet putea afla primii, ca de obicei, ultimele noutati de la acea conferinta despre care deocamdata nu stim daca va fi transmisa live de catre Apple sau daca numai in cateva magazine ale companiei cei interesati vor putea sa vada inregistrarile. In cadrul conferintei care are loc maine, Apple urmeaza sa ne prezinte tuturor mult-asteptatele iPad 5 si iPad mini 2, impreuna cu o serie de noi accesorii concepute special pentru ele, o actualizare a modelelor de Mac care nu au primit nicio imbunatatire in acest an, iar in aceasta lista putem include Mac Pro 2013 (pe care l-am poutut previzualiza la WWDC 2013), MacBook Pro cu ecran Retina generatia 2013 si o actualizare a Mac mini. De asemenea, pe langa cele mentionate anterior, Apple urmeaza sa ne prezinte noile versiuni ale tuturor aplicatiilor dezvoltate de ei, precum si versiunea finala a OS X 10.9 Mavericks, data la care acesta va fi disponibil si pretul.

Asadar, maine, 22 octombrie, la ora 20:00 va asteptam cu drag pe itutorial.ro sa aflati tot ce aduce nou ultima conferinta importanta a celor de la Apple din acest an. Imediat dupa ce Apple va anunta un produs nou, noi vom publica un articol nou in care vom mentiona pe scurt tot ce aduce nou, urmand ca mai tarziu in aceeasi zi sa il actualizam pentru a include o descriere detaliata a tuturor noutatilor. Fiecare articol va fi actualizat constant si de aceea va recomandam sa faceti o actualizare a paginii deschise pentru a vedea ultimele noutati. De asemenea, va aspteptam sa veniti cu comentariile dvs. legate de noutatile prezentate!

Nu uitati ca puteti sa ne urmariti pe retelele sociale pentru a afla imediat cand un articol nou a fost publicat. Suntem pe Facebook, Twitter, Google+ si Tumblr!

- Reclamă -