Sky Gamblers: Storm Raiders este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre Apple

0
815

Sky Gamblers Storm Raiders

In fiecare saptamana compania Apple ofera tuturor utilizatorilor de iPhone, iPad si iPod touch posibilitatea de a descarca gratuit o aplicatie care in mod normal trebuie platita. Saptamana aceasta cei din Cupertino ne ofera gratuit cunoscuta aplicatie Sky Gamblers: Storm Raiders. Creata de catre Atypical Games, Sky Gamblers: Storm Raiders este probabil unul dintre cele mai bune jocuri cu avioane disponibile in App Store, seria Sky Gamblers deosebindu-se de alte aplicatii de acest tip printr-un motor grafic foarte bun si prin redarea cat mai realista a elementelor. De-a lungul a celor numai cateva luni de cand este disponibil in App Store, Sky Gamblers: Storm Raiders a reusit sa stranga numeroase distinctii din partea mai multor publicatii fiindu-i oferit anul acesta premiul Apple Design Award 2013, ravnit de toti dezvoltatorii de aplicatii din App Store.

Sky Gamblers Storm Raiders

Trecand la ceea ce presupune si ne ofera acest joc, ei bine toate luptele cu avioane se desfasoara in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial in locatii celebre cum ar fi Pearl Harbor, Coasta Dover, Midway, dar si multiple locuri din Germania sau Franta redate fidel in atmosfera epocii. Practic, fiecare dintre noi are posibilitatea de a deveni pilot pe unul dintre cele mai cunoscute avioane care au participat la luptele din al Doilea Razboi Mondial si de a ne salva armata in care suntem „inrolati”. Jocul dispune de foarte multe efecte grafice, efecte speciale si audio care ne vor face sa intram in mijlocul actiunii unor lupte despre care cu totii am invatat la scoala si poate pe atunci am fi dorit sa facem si noi actele eroice ale unor mari piloti. Pentru a va exemplifica pana unde merg toate functiile acestui joc, va spun ca, printre altele, Sky Gamblers: Storm Raiders ne ofera posibilitatea de a adauga inclusiv o poza favorita in carlinga. Sky Gamblers: Storm Raiders salveaza tot progresul nostru din joc in iCloud, deci vom putea incepe sa ne jucam pe iPhone si sa continuam mai apoi pe iPad, si trebuie mentionat ca in cazul in care aveti un Apple TV, veti putea sa luptati cu inamicii direct pe televizorul dvs. folosindu-va iOS device-ul pe post de controller.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tHnsZHJlXV0]

In concluzie cred ca acesta este unul dintre cele mai bune titluri oferite in ultimele saptamani in cadrul promotiei Aplicatia gratuita a saptamanii, iar daca sunteti fani ai jocurilor cu avioane, ai avioanelor sau va place istoria, atunci trebuie sa il descarcati.

Sky Gamblers: Storm Raiders este disponibil in App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad. Dimensiunea aplicatiei este de 470 MB. Promotia este valabila pana joia viitoare (30 august).

  • Sky Gamblers pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum
- Reclamă -