Apple lanseaza in mod accidental un update pentru Find My iPhone, include designul plat al iconitei si nu mai permite utilizatorilor non-dezvoltatori sa o acceseze

0
108

Find My iPhone iOS 7

In cursul acestei seri compania Apple a lansat o versiune actualizata a aplicatiei Find My iPhone care permite utilizatorilor sa isi localizeze si sa administreze de la distanta un iPhone, iPad sau iPod touch pierdut sau furat. Despre versiunea 2.0.3 a aplicatiei Find My iPhone cei din Cupertino ne spun doar ca include corecturi de probleme si imbunatatiri ale stabilitatii aplicatiei. Chiar si asa, se pare ca noua versiune a fost publicata in mod accidental intrucat include o iconita „plata” (vazi mai sus) inspirata de designul iOS 7, care ar fi trebuit sa apara odata cu lansarea unei versiuni complet modificate a Find My iPhone, cel mai probabil care va fi lansata in toamna acestui an, atunci cand si iOS 7 va putea fi descarcat de toti utilizatorii. Mai grav este ca versiunea 2.0.3 a aplicatiei Find My iPhone nu poate fi accesata de cei care nu au instalat pe iDevice-urile lor iOS 7, adica de utilizatorii care nu sunt dezvoltatori de aplicatii. Este foarte probabil ca peste numai cateva ore cei de la Apple sa publice in App Store o noua actualizare pentru aplicatia Find My iPhone in care sa revina la vehea iconita si sa ofere tuturor utilizatorilor posibilitatea de a folosi aplicatia pentru a-si gasi device-urile pierdute sau furate. Pana atunci va recomandam sa nu actualizati aplciatia Find My iPhone daca nu sunteti dezvoltator de aplicatii si nu ati descarcat iOS 7 pe terminalele dvs. De indata ce problema va fi rezolvata, va voi anunta.

System Status Apple problema Find My iPhone

Update: Conform paginii System Status, se pare ca a fost o simpla problema tehnica, care a fost inlaturata, aplicatia trebuind sa functioneze din nou corect pentru toti utilizatorii. Asadar acum puteti sa descarcati din App Store versiunea 2.0.3 a Find My iPhone.

Separat de Find My iPhone, Apple a publicat si o versiune actualizata a aplicatiei Find My Friends notand despre ea aceleasi lucruri pe care le-a spus si despre Find My Friends 2.0.3. Mai exact, versiunea 2.1.1 a aplicatiei Find My Friends include corecturi de probleme si imbunatatiri ale stabilitatii aplicatiei. Deocamdata, nu s-au descoperit probleme in legatura cu aceasta aplicatie, asa ca o veti putea instala si pe terminalele dvs., indiferent daca suntet sau nu dezvoltator de aplicatii.

Pentru a face update la versiunea, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in dreptul caruia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati link-ul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Find My Friends pentru iPhone si iPad – Gartuit – Descarca acum
- Reclamă -