Lansarea noilor iPhone-uri pe 10 septembrie, precum si lansarea pana la sfarsitul anului a unui iPad 5 si a unui iPad mini cu ecran Retina sunt confirmate de o noua sursa

0
86

iPhone_5S_iPhone_5C-15

Inceputul acesta de saptamana a fost incarcat de zvonuri legate de viitoarele iPhone-uri, iar in cursul noptii trecute cei de la Bloomberg au venit sa reitereze mai multe informatii pe care le cunosteam deja de la diverse surse mai mult sau mai putin credibile. Jurnalistii publicatiei sustin ca surse din interiorul companiei din Cupertino le-ar fi oferit cateva informatii extrem de pretioase. Pentru inceput, cei de la Bloomberg confirma data de 10 septembrie ca fiind o data certa la care vor fi prezentate noile iPhone-uri (iPhone 5S si iPhone 5C), si practic in ceea ce priveste acest eveniment nu cred ca mai putem avea dubii foarte mari intrucat informatia aparuta initial duminica a fost confirmata de doua ori pana in acest moment, numai de persoane care au mai oferit si in trecut informatii valide despre planurile companiei Apple.

In ceea ce priveste iPad-urile care vor fi prezentate in acest an de catre Apple, publicatia americana vine sa confirme, din nou, informatii pe care le aveam deja de cateva luni. Mai exact, generatia a cincea a iPad-ului cu ecran de 9,7 inch va avea un design foarte asemanator cu cel al iPad mini, cu o margine a ecranului mult mai subtire decat cea de pe generatiile actuale, dar si cu o noua tehnologie folosita in fabricarea ecranelor, pe care Apple o imprumuta de la iPad mini pentru a reduce din dimensiunile produsului. In ceea ce priveste iPad mini 2, se pare ca totusi acest produs va primi anul acesta un ecran Retina, cei de la Bloomberg confirmand o informatie pe care ne-a furnizat-o initial WSJ la cateva saptamani dupa ce mai multe zvonuri dadeau drept sigura lansarea iPad mini cu ecran Retina la inceputul anului viitor. In ceea ce priveste lansarea noilor iPad-uri, se pare ca acestea vor fi disponibile pe piata pana in perioada sarbatorilor de iarna, iPad mini cu ecran Retina urmand sa fie prezent in magazine ceva mai tarziu decat iPad 5.

La final, jurnalistii de la Bloomberg ne informeaza ca Apple sa pregateste si anul acesta sa intreaca recordul de vanzari si incasari de anul trecut si asta datorita lansarii mai multor produse importante, iPhone 5C (iPhone ieftin) urmand a se bucura de vanzari foarte importante in randul utilizatorilor.

Practic, cei de la Bloomberg au coroborat toate informatiile aparute pe internet in ultimul timp, iar daca ceea ce spun ei vine de la surse din interiorul companiei Apple si nu de la aceleasi surse care au publicat informatiile aparute pe internet in ultimul timp, vom vedea in ultima parte a acestui an.

 

Sursa: Bloomberg

- Reclamă -