Facebook 6.4 pentru iPhone si iPad – update este disponibil in App Store

0
252

Facebook 6.4

Facebook este, probabil, cea mai populara si utilizata retea de socializare din intreaga lume, peste un miliard de oameni avand conturi create si utilizand zilnic reteaua pentru a vedea tot ce este nou in jururl lor, dar si pentru a vorbi cu prietenii sau pentru a adauga fotografii noi. In cursul acestei seri, compania Facebook a publicat in App Store un update destul de important pentru aplicatia Facebook creata special pentru iPhone si iPad. Versiunea 6.4 a aplicatiei Facebook aduce utilizatorilor posibilitatea de a cauta sau de a accesa hashtag-uri (#tag) pentru a vedea mai usor si mai rapid tot ceea ce se discuta pe un anumit subiect, aduce utilizatorilor din Statele Unite posibilitatea de a isi face rezervari la restaurante direct din interiorul aplicatiei prin intermediul popularului serviciu OpenTable si aduce o incarcare mai rapida a paginilor, dar si un design mai „curat” pentru cronologii pe iPad. La final, noua versiune a aplicatiei Facebook pentru iPhone si iPad rezolva o problema din cauza careia unii utilizatori vedeau o insigna rosie pe pictograma aplicatiei in pofida faptului ca nu aveau nicio notificare noua.

Pentru a face update la versiunea 6.4 a aplicatiei Facebook, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in dreptul caruia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati link-ul de mai jos pentru a o descarca acum:

Nu uitati ca puteti da un like paginii noastre Tutoriale pentru iOS si OS X pentru a fi la curent cu ultimele tutoriale, cu noutatile din lumea Apple si a aplicatiilor pentru iPhone, iPad si Mac!

- Reclamă -