Carcasa spate a iPad mini 2 apare in primele imagini, ne indica o usoara modificare la nivelul logoului Apple

0
811

Dupa ce in cursul zilei de ieri vedeam un set de imagini care ne prezentau in detaliu carcasa spate a iPad 5, astazi acelasi website publica pe internet primele poze in care ne prezinta carcasa viitoarei generatii a iPad mini. Conform celor de la FanaticFone in aceste imagini avem carcasa argintie a viitorului iPad mini 2 de culoare alba pe care partenerii Apple se pare ca deja au inceput procesul de fabricare.

Chiar daca unele zvonuri aparute in trecut ne indicau faptul ca anul acesta Apple va lansa un iPad mini mai ieftin care nu va avea camera principala si alte cateva functii, se pare ca acelea au fost simple speculatii. Carcasa spate a iPad mini 2 arata aproape identic din punct de vedere al designului cu cea a generatiei actuale a acestui produs, avand o camera iSight, un port Lightning si doua difuzoare.

Singura diferenta care a putut fi observata in aceste imagini este chiar logoul Apple care apare usor modificat, fiind integrat in carcasa terminalului si avand culoarea neagra, spre deosebire de logoul sub forma de oglinda care apare pe spatele primei generatii de iPad mini si care pare imprimat pe carcasa.

IMG_4695

In imaginea de mai sus puteti vedea carcasa iPad mini 2, comparata cu carcasa mare a iPad 5, care a aparut in imaginile de ieri. Era oarecum de asteptat ca a doua generatie de iPad mini sa nu aduca prea multe noutati pe partea designului, dar ramane de vazut ce va fi ascuns sub carcasa sau daca acest produs va avea mult asteptatul ecran Retina, care ramane inca o enigma pentru toti.

IMG_4695

Sursa: FanaticFone

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.