MacBook Air a fost actualizat de catre Apple, ofera o autonomie a bateriei de 12 ore si procesoare Intel Haswell

0
156
via Apple.com
via Apple.com

In cursul serii trecute a avut loc conferinta principala WWDC 2013 in cadrul careia Apple a facut cateva anunturi extrem de importante cum ar fi OS X Mavericks si iOS 7, dar a actualizat si generatia actuala de MacBook Air. Asa cum ne-au indicat si zvonurile aparute inainte de conferinta, Apple a actualizat intreaga gama de MacBook Air, oferind acum procesoarele Intel din generatia a patra Haswell cu grafica mai rapida si consum de energie substantial redus. Partea cea mai importanta a noilor modele de MacBook Air este ca acum ne ofera o autonomie de pana la 12 ore in cazul modelului de 13 inci si de pana la 9 ore in cazul modelului de 11 inci, un lucru care va incanta pe toti utilizatorii care isi vor achizitiona un astfel de produs.

applewwdc2013-0103

Asa cum se zvonea de ceva timp, noile MacBook Air includ un cipuri Wi-Fi 802.11ac care vor creste substantial viteza cu care navigam pe internet. Datorita procesoarelor eficiente din generatia a patra a Intel Core i5 si Core i7 autonomia bateriei MacBook Air ajunge la 12 ore. Noul MacBook Air include si Intel HD 5000 Graphics care cresc performanta pentru jocuri si aplicatiile care solicita mult graficile cu 40 de procente. Noile flash storage cresc viteza cu 45 % fata de generatia anterioara si sunt de noua ori mai rapide decat hard drive-urile obisnuite. Trebuie mentionat ca Apple a dublat memoria pentru modelul de 11 inci al MacBook Air, acesta fiind disponibil acum in doua variante: 128 GB si 256 GB la acelasi pret ca si cele din generatia precedenta, si a scazut pretul de pornire pentru modelul de 13 inci, acesta pornind de la 1,099 $ in varianta cu flash storage de 128 GB.

Noile MacBook Air pot fi achizitionate incepand de astazi din magazinele Apple, iar in Romania ar urma sa fie disponibile la resellerii autorizati in viitorul nu foarte indepartat.

 

Sursa: Apple
- Reclamă -