Apple a lansat o noua generatie de Mac Pro (Video)

0
166

Apple ne-a oferit la WWDC 2013 primele detalii despre viitoarea generatie Mac Pro pe care urmeaza sa ne-o prezinte oficial la sfarsitul acestui an. Pentru inceput, toata lumea a remarcat noul design. Apple a modificat complet forma si dimensiunile noii generatii de Mac Pro, care fata de versiunea precedenta este de doua ori mai rapid. Apple a adoptat o forma cilindrica pentru noul produs, toate performantele pe care le reuseste acest produs incapand intr-un loc incredibil de mic. Noul Mac Pro are 9.9 inci inaltime si un diametru de 6.6 inci fiind mult, mult mai mic decat generatia precedenta lansata in 2010.

hero

Trecand peste design-ul remarcabil de mic pentru un computer destinat in special profesionistilor, noul Mac Pro are sub carcasa performante remarcabil de mari. Procesorul Mac-ului Pro 2013 este din generatia noua a seriei Intel Xeon, Xeon E5, oferind 12 nunclee cu 256 biti si un 40 GB/s PCIe bandwidth. RAM-ul noului Mac Pro este de doua ori mai rapid decat cel din generatia precedenta, avand 60GB/s si DDR3 1,866MHz. Grafica este deasemenea remarcabila, include placi grafice dual-GPU FirePro produse de catre AMD, pana la 7 teraflops putere computing si 6GB VRAM, totul pentru a ne permite sa conectam pana la 3 monitoare 4K. Da, noul Mac Pro suporta si rezolutii 4K, in premiera. Pe partea de spatiu de stocare, noul Mac Pro ne ofera noua generatie de PCIe Flash Storage (1250MB/s) care este de 2.5x mai rapid decat cel mai rapid SATA solid-state drive si de pana la 10x mai rapid decat SATA drive de 7200 rpm.

graphics

Noul Mac Pro va contine Thunderbolt 2, care este de doua ori mai rapid decat Thunderbolt 1(20 GBps), USB 3, Gigabit Ethernet si port-uri HDMI 1.4.

expansion

Produsul care va incanta pe toti utilizatorii pro urmeaza sa fie lansat la finele lui 2013.

Update: Apple prezinta noul Mac Pro generatia 2013 – hardware incredibil intr-o carcasa compacta, pret pe masura

 

Sursa: Apple

- Reclamă -