Filmul biografic jOBS isi va face aparitia in cinematografe pe 16 august

0
426


jOBS este filmul despre viata regretatului Steve Jobs, care trebuia sa isi faca debutul pe marile ecrane pe data de 19 aprilie a acestui an. Cu cateva saptamani inainte sa aiba loc lansarea filmului, a fost anuntata amanarea lui pentru o perioada nespecificata de timp, dar astazi cei de la Open Road Films au trimis un comunicat de presa prin care anunta ca filmul va fi lansat pe data de 16 august a acestui an in cinematografele din SUA si din intreaga lume. Fara sa ne specifice motivul care a stat la baza amanarii de patru luni de zile, producatorii peliculei au transmis cateva cuvinte despre opera lor. Cand a fost anuntata amanarea lansarii filmului, motivul invocat de multi a fost timpul insuficient pentru a face reclama destula si pentru a aduna suficient de multi oameni in cinematografe.

Filmul jOBS a fost regizat Joshua Michael Stern si are ca si actori in rolurile importante pe Josh Gad care intra in rolul lui Steve Wozniak, Ahna O’Reilly care o interpreteaza pe Chriss-Ann Bernnan, fosta prietena si mama fiicei lui Steve Jobs, Lisa, Matthew Modine il interpreteaza pe John Scully, CEO-ul Apple in perioada de mai bine de 10 ani in care Steve a fost exclus din companie si care a dus Apple aproape de faliment, si, in rolul principal, pe Ashton Kutcher. Perioada in care se desfasoara actiunea este cuprinsa intre anii 1971-2000, deci vom vedea cum Steve a pus pe picioare compania Apple, excluderea sa din aceasta companie, fondarea NeXT Computer, cumpararea Pixar si, in cele din urma, reintoarcerea sa la conducerea companiei din anul 1996.

Ramane de vazut cand va avea loc lansarea acestei pelicule in Romania, dar cand vor fi mai multe date disponibile, va voi anunta.

 

Sursa: Deadline
- Reclamă -