Apple a lansat iOS 7 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicatii

2
175

iOS 7 beta 2

In urma cu cateva minute, Apple a lansat cea de-a doua versiune beta a iOS 7, la exact 14 zile de la publicarea primei versiuni beta a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod touch. Noua versiune este disponibila pentru toti dezvoltatorii de aplicatii din App Store. Dezvoltatorii care au descarcat iOS 7 pe terminalul lor vor putea sa faca update-ul prin sistemul OTA (Over the Air) disponibil in aplicatia Configurari, sectiunea Actualizare Software sau sa descarce aceasta versiune din Apple Developer Center.

Se pare ca aceasta versiune vine numai cu corecturi de probleme si imbunatatiri ale performantelor, deci nu ar trebui sa ne asteptam la functii noi. Oricum, de indata ce dezvoltatorii vor descarca iOS 7 beta 2 si il vor testa, probabil ca vor fi descoperite si modificarile pe care nu le-am vazut in versiunea beta precedenta, dar pana atunci va trebui sa mai asteptam. Este foarte probabil ca iOS 7 sa primeasca mai multe modificari mici de design pana la lansare, daca ne uitam in trecut la modul in care Apple a actionat.

In acest articol aveti toate modificarile: Iata toate noutatile pe care le aduce iOS 7 beta 2 (Articol actualizat)

Update: iOS 7 beta 2 include suport pentru iPad

Toate noutatile si functiile pe care le aduce iOS 7 le aveti detaliate in acest articol. La final, va spun ca nu va recomandam sa faceti update la noua versiune beta daca nu sunteti dezvoltator de aplicatii, deoarece exista riscul de a va pierde toate datele si de a nu va mai putea activa terminalul!

- Reclamă -