iOS 7 beta 2 include suport pentru iPad si iPad mini (Galerie de imagini)

0
200

screen-shot-2013-06-24-at-10-25-05-am

In urma cu cateva minute, Apple a lansat iOS 7 beta 2 pentru toti dezvoltatorii de aplicatii din App Store. Asa cum spuneam si in acest articol, noua versiune este disponibila prin intermediul OTA Update si pe website-ul Apple. Chiar daca Apple nu a reusit sa publice iOS 7 pentru iPad odata cu lansarea pentru iPhone, se pare ca cea de-a doua versiune beta a iOS 7 aduce supotul pentru iPad si iPad mini. Toti dezvoltatorii de aplicatii inregistrati vor putea sa isi instaleze noua versiune pe iPad, descarcand-o din Apple Developer Center.

Pe langa iPhone si iPod touch, iOS 7 este compatibila cu iPad 4, iPad 3, iPad 2 si iPad mini. Mai multe detalii despre versiunea pentru iPad a iOS 7 va vom oferi in articolele urmatoare. Notabil, noua versiune a iOS pentru iPad aduce Centrul de notificari in ecran complet, iar noul Centru de control este pe toata latimea ecranului dispozitivului, asa cum am vazut saptamanile trecute. In rest, din imaginile de mai jos se poate vedea ca toate aplicatiile au fost modificate pentru a fi in ton cu interfata iOS 7 si nu exista diferente foarte mari intre versiunea pentru iPad si cea pentru iPhone. Interesant este ca aplicatia Camera de pe iPad ne permite acum sa facem poze HDR (deocamdata nu stim care modele de iPad sunt compatibile cu aceasta functie).

Galerie de imagini:

[nggallery id=9]

Pentru a vedea toate noutatile pe care le aduce iOS 7 beta 2, accesati acest link: Iata toate noutatile pe care le aduce iOS 7 beta 2 (Articol actualizat)

 
Sursa: 9to5Mac
- Reclamă -