Evernote 5.1 pentru Mac – update este disponibil in App Store

0
156

Evernote Mac 5.1.0

Evernote este celebra platforma care ne permite sa administram informatiile si sa le accesam de pe orice device, gratie sincronizarii prin cloud. Cu ajutorul acestei aplicatii putem sa luam notite, sa salvam paginile web favorite, sa cream diverse liste, sa atasam imagini, PDF-uri si multe altele. De cativa ani, platforma Evernote are si o aplicatie speciala pentru Mac-uri care le permite utilizatorilor sa acceseze mai usor toate functiile ei. In cursul acestei zile, aplicatia Evernote pentru Mac-uri a fost actualizata, aducand cateva noutati interesante. Pentru inceput, versiunea 5.1.0 a Evernote pentru Mac aduce functia Reminders (Mementouri) care ne ajuta sa ne reamintim de notitele importante si de cele pe care le avem in lucru. Orice memento poate fi adaugat facand un clic pe ceasul disponibil in partea de sus a fiecarei notite, poate fi adaugata o data la care sa primim o notificare in interiorul aplicatiei sau prin email, iar daca am completat sarcina, putem marca notita ca realizata. Totodata, aplicatia ne afiseaza o lista cu toate mementourile adaugate, pentru a avea un acces mai rapid la ele. Pe langa mementouri, versiunea 5.1.0 a Evernote aduce o sporire a securitatii prin sistemul XAuth, care ne permite sa vedem toate aplicatiile ce au acces la contul nostru Evernote, redeseneaza listele verticale pentru a ne afisa mai multe notite, aduce noi stiluri de texte si posibilitatea de a edita cautarile salvate. La final raman alte imbunatatiri, printre care se numara si imbunatatirea stabilitatii si a sistemului copiere/inserare.

Trebuie mentionat faptul ca functia Mementouri va ajunge si pe iPhone si iPad in orele urmatoare, iar de indata ce va aparea, va voi anunta.

Pentru a face update la versiunea 5.1.0 pentru Evernote, trebuie sa deschideti Mac App Store, sa mergeti in sectiunea Updates si sa dati clic pe butonul Update situat in dreptul Software update. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati link-ul de mai jos pentru a o descarca acum:

 

- Reclamă -