Mailbox 1.3 – update este disponibil in App Store, aduce compatibilitate cu iPad

0
114
via App Store
via App Store

Mailbox este o aplicatie lansata in urma cu cateva luni in App Store de catre Orchestra Inc., care ne promite sa ne administram conturile de email direct de pe iPhone si iPod touch intr-un mod inedit, prin simple swipe-uri. Aceasta aplicatie transforma practic conturile noastre de email in liste cu sarcini, avand posibilitatea de a amana citirea unui email pe mai tarziu sau marcarea sa ca citit sau, dimpotriva, arhivarea lui. In urma cu cateva saptamani, cei de la Dropbox au achizitionat compania Orchestra, promitandu-ne ca vor aduce multe imbunatatiri aplicatiei Mailbox, iar rezultatele incep sa se vada.

In cursul acestei zile, a fost publicata versiunea 1.3 a aplicatiei Mailbox. Noua versiune aduce compatibilitate cu iPad, un lucru cerut de la bun-inceput de utilizatori, dar care a fost implementat abia acum. Utilizatorii de iPad-uri vor putea sa isi administreze conturile de email intr-o maniera aidoma cu ce erau deja obisnuiti pe iPhone si iPod touch. Pe iPad, utilizatorii vor putea sa ruleze Mailbox numai in modul vedere (orizontal). Pe langa compatibilitatea cu iPad, noua verisiune a Mailbox aduce si cateva rezolvari de probleme. Din pacate, in continuare aceasta aplicatie ne permite sa ne administram numai conturile de Gmail, alte platforme de email nefiind suportate.

Pentru a face update la versiunea 1.3 a Mailbox, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in dreptul caruia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati link-ul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -