Evernote 5.3 pentru iPhone si iPad – update este disponibil in App Store

0
122

Evernote 5.3

Evernote este cunoscuta platforma care ne permite sa adaugam, sa administram si sa accesam informatiile de pe orice device, gratie sincronizarii prin cloud. Cu ajutorul acestei aplicatii putem sa luam notite, sa salvam paginile web favorite, sa cream diverse liste, sa atasam imagini, PDF-uri si multe altele. Evernote este denumirea data si aplicatiei pentru iPhone si iPad a acestei platforme, o aplicatie care a fost lansata in App Store in urma cu cativa ani.

In urma cu cateva zeci de minute aplicatia Evernote pentru Mac a primit un update important si, asa cum v-am spus in acel articol, aplicatia pentru iPhone si iPad a Evernote a fost actualizata. Versiunea 5.3 a Evernote pentru iOS aduce Reminders (Mementouri) care ne ajuta sa ne reamintim de cele mai importante notite pe care le-am adaugat in Evernote. Pentru a adauga un memento la o notita, va trebui sa apasam pe ceasul situat in partea de jos a ecranului care ne afiseaza notita, iar daca dorim sa fim notificati la o anumita ora/data, atunci va trebui sa adaugam aceste lucruri apasand tot pe acelasi buton. Dupa ce am fost notificati, putem marca acea notita/sarcina ca realizata printr-un simplu swipe spre dreapta sau sa adaugam o noua ora in care sa fim notificati. La fel ca si ultima versiune a Evernote pentru Mac, aplicatia pentru iOS ne afiseaza o lista cu mementourile in partea de sus a listei Toate Notele, pentru a ne facilita accesul la sarcini. Pe langa mementouri, Evernote 5.3 pentru iPhone si iPad aduce o mai buna protectie a datelor gratie sistemului XAuth care ne permite si sa vedem toate aplicatiile care au acces la contul nostru Evernote, aduce posibilitatea de a comuta printre etichetele personale si cele de la serviciu in ecranul Etichete. La final raman rezolvarile de probleme, printre care se numara problema duplicarii notitelor mari in timpul sincronizarii. Evernote ne demonstreaza si de aceasta data faptul ca aplicatiile pentru iOS si Mac au multe lucruri in comun, primind in acelasi timp, aceleasi functii noi.

Pentru a face update la versiunea 5.3 a Evernote, trebuie ca din iOS device-ul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei in dreptul caruia este un buton Update pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati link-ul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -