Apple testeaza ecrane OLED de 1.5 inch pentru ceasul destept pe care urmeaza sa il lanseze in acest an

0
294

Peste 100 de designeri Appl lucreaza la dezvoltarea unui iWatch

Apple are in plan de cateva luni sa lanseze un smartwatch care sa ne surprinda pe toti si care sa ne ofere o functionalitate pe care nu am mai vazut-o pana acum pe un astfel de produs. Denumirea acestui ceas ar urma sa fie iWatch, toti cei care au publicat pana acum zvonuri despre acest produs folosind aceasta denumire. Despre functionalitatea acestui produs s-a mai discutat in diverse randuri, iar in acest articol aveti mai multe detalii despre ce ar putea sa ne ofere un astfel de produs Apple. Blogul Macotakara publica o serie de zvonuri aparute in editia de astazi a ziarului din taiwan, Economic Times.

In primul rand, ni se vorbeste despre faptul ca Apple ar fi inceput sa testeze ecrane OLED de 1.5 inch produse de catre compania RiTdisplay, care ar urma sa produca si senzorul tactil din acest ceas. Chiar daca s-a mai discutat despre posibilitatea ca ecranul acestui iWatch sa aiba dimensiunea de 1.5 inch, nimeni nu a mai vorbit despre un ecran OLED. In trecut, Tim Cook spunea ca ecranele OLED pentru smartphone-uri sunt in faza de testare si ca nu sunt inca potrivite, se pare ca Apple este in acest moment interesata si de o astfel de tehnologie pentru smartwatch-ul lor. Totodata, Apple ar fi testat si un ecran de 1.8 inch pentru ceasul inteligentm aceasta dimensiune fiind nepotrivita pentru un ceas. iPod-ul nano generatia a sasea are dimensiunea de 1.5 inch, o dimensiune potrivita pentru un ceas de mana, iar Apple se pare ca nu va mari ecranul in cazul iWatch-ului.

Un al doilea zvon legat acest iWatch, ne indica faptul ca Foxconn ar fi primit deja comenzi de la Apple pentru a produce in jur de 1,000 de unitati care, cel mai probabil, vor fi testate de catre angajatii celor din Cupertino.

Deocamdata nimic nu este confirmat de catre Apple. Oricum, chiar daca aceste zvonuri ar fi bazate pe informatii reale, ele se refera numai la teste si nu la ceva „batut in cuie”. Pana la lansarea acestui ceas vor mai aparea multe zvonuri mai mult sau mai putin veridice.

 

Sursa: Macotakara, udn, via MacRumors
- Reclamă -