iPad 5 ar urma sa intre in productie de proba in luna iulie, Apple ar urma sa ii reduca dimensiunile cu 25-33%

0
114

ipad5-mockup-render-01

iPad 5 pare sa fie denumirea pe care Apple o va oferi urmatoarei generatii de iPad, pe care ar putea sa o lanseze la sfarsitul acestui an. Pana in momentul de fata diverse surse apropriate de acest proiect au declarat ca noul iPad ar urma sa aiba design-ul iPad mini si ca Apple ii va reduce dimensiunile. Astazi, cei de la Digitimes vin cu un raport prin care ne anunta ca a cincea generatie a iPad-ului cu ecran de 9.7 inch va intra in productie de proba incepand cu luna iulie. Totodata fabricile partenere Apple vor incepe productia in masa a iPad 5 in luna septembrie cu 2-3 milioane de unitati, conform unor surse din Taiwan.

Pe langa acestea, jurnalistii de la Digitimes vin si cu cateva detalii despre noul iPad, mai exact despre ecranul si dimensiunile noului produs Apple. Conform surselor lor, Retina display-ul din iPad 5 va avea aceeasi rezolutie ca si cel din iPad 4, doar ca va fi luminat cu un singur LED si va avea un substrat de sticla de doar 0,2 mm. Apple ar urma sa foloseasca in iPad 5 tehnologia GF2 (un strat de sticla si doua straturi si doua de folie ITO) in locul tehnologiei G/G folosita in actuala generatie de iPad. Toate aceste schimbari le-ar permite sa reduca dimensiunile carcasei cu 25-33%, adica aproximativ o treime din dimensiunea carcasei iPad 4.

Trecand la producatii ecranelor iPad 5, sursele website-ului american sustin ca in continuare LG Display, Samsung Display si Sharp vor fi alese de Apple pentru a produce noile ecrane, in pofida neintelegerilor dintre Apple si Samsung. Pana in acest moment nu se stie cand va fi prezentat noul iPad, dar este posibil ca Apple sa respecte programul lansarilor la un an distanta si sa ni-l prezinte in luna octombrie/noiembrie.

 

Sursa: Digitimes
- Reclamă -