Apple Remote 3 – update disponibil

0
199

Aplicatia creata de Apple pentru a ne putea controla biblioteca muzicala sau Apple TV-ul nostru direct de pe iPhone, iPad sau iPod touch, Remote a ajuns la versiunea 3.

Remote pentru iOS a fost regandita, devenind mai simplu si mai usor de navigat prin intreaga biblioteca muzicala si avand posibilitatea de a vedea si edita melodiile ce urmeaza din Up Next. O regandita experienta pentru iPad aduge vizualizarea tuturor melodiilor dintr-un album cu Expanded View, identic cu modul de a vedea un album in iTunes 11 si o mai buna cautare in intreaga biblioteca muzicala, acum rezultatele cautarii venind pe masura ce scriem. Remote 3 vine si cu o noua pictograma.

Prin intermediul acestei aplicatii putem controla Apple TV-ul prin simple gesturi, putem controla melodiile pe care le ascultam de pe Apple TV prin intermediul partajarii casnice. Putem controla, cu ajutorul Remote pentru iOS, biblioteca muzicala avand posibilitatea de a schimba o melodie direct de pe iOS device-ul nostru fara a fi nevoie de vreun cablu, putem sa alegem ce melodii urmeaza prin intermediul Up Next. Tot ce trebuie facut este ca de pe iOS device-ul dvs sa intrati in Configurari>Muzica>Partajare casnica introduceti acelasi ID Apple ca si pe computerul pe care doriti sa il controlati. La fel si la Apple TV trebuie introdus acelasi ID Apple pentru a putea asculta melodiile direct de pe televizor, fara a fi nevoie de vreun cablu.

 

Pret: Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -