Apple lanseaza iTunes 11

0
250

 

Desi iTunes 11 era anuntat inca de la conferinta de prezentare a iPhone 5 pentru luna octombrie, Apple a amanat aceasta lansare pentru noiembrie si, iata ca, in 29 este disponibil pentru update. Pentru a face update-ul trebuie sa intrati in Mac App Store, sectiunea Updates si sa faceti click pe butonul update din dreptul Software Update. iTunes 11 aduce o interfata complet redesenata, un nou store, sincronizare playback, un nou MiniPlayer, si o mai buna integrare a iCloud.

Noua interfata a iTunes 11 are un design edge-to-edge, modele personalizate pentru fiecare album, film, show TV din libraria dvs si recomandari personale atunci cand vizitati magazinul online.

Noul Store este, de asemenea, redesenat cu un look mai curat ce face descoperirea melodiilor, a albumelor sau a clipurilor mult mai usoara. Acesta este foarte asemanator cu App Store-ul din iPad si iPhone cu glisarea verticala printre aplicatiile de top sau categorii si glisarea orizontala printre aplicatiile recomandate sau rezultatele cautarilor. Putem vedea, totodata, si ce am cumparat recent intr-o sectiune speciala.

Integrarea iCloud este imbunatatita acum functionand asa cum ati fi asteptat iCloud cu iTunes. Cand cumparati muzica, sau clipuri video va vor aparea automat in biblioteca dvs. Inovator este faptul ca doar cu un singur dublu click o veti puteti asculta direct din iCloud sau sa o sincronizati pe un alt device sau sa o ascultati atunci cand sunteti offline, adica fara conexiune la internet.

Noul MiniPlayer in iTunes 11 este una din imbunatatirile de top aduse iTunes, acesta aducand mai multa informatie intr-un spatiu mult mai mic. Pe langa cateva informatii relevante cum ar fi melodia sau numele artistului, MiniPlayer include de asemenea un buton care va arata o lista cu melodiile care urmeaza. Daca nu va place melodia ce urmeaza, fie o stergeti din acea lista, fie o adaugati in coada listei, fie adaugati alte melodii in fata ei. Puteti face si alte lucruri apasand pe sageata din dreptul unei melodii ce apare in lista Up Next.

Adaugarea melodiilor intr-un playlist a fost si ea modificata, acum pentru a adauga piesele preferate intr-un playlist suntem trimisi la intreaga noastra biblioteca muzicala de unde putem alege una sau mai multe melodii pe care trebuie pur si simplu sa le tragem in playlist-ul ce apare in dreptul bibliotecii noastre.

Alte cateva noi imbunatatiri cu care vine iTunes 11 sunt o mai buna cautare prin intreaga biblioteca dvs muzicala si sincronizarea playback-ului cu iCloud, astfel putand sa incepem sa ascultam o melodie pe Mac si sa continuam sa o ascultam pe iPad, dar, din pacate acest lucru ne este disponibil inca si la noi intrucat iTunes Match nu a fost lansat. Vizualizarea iOS device-urilor noastre in iTunes 11 a fost modificata si ea acum informatia fiind mai usor de vizualizat. iTunes 11 are si o iconita redesenata.

- Reclamă -