Flick Golf pentru iPhone si iPad – Aplicatia gratuita a saptamanii

0
159

In fiecare joi Apple ofera cate o aplicatie gratuita pentru o saptamana, saptamana aceasta cei din Cupertino oferind Flick Golf un joc de golf extrem de interesant in care putem controla mingea de cand o lovim si pana cand intra in gaura, daca reusim asa o lovitura. Pe mai multe terenuri de golf din jurul lumii trebuie sa incercam sa ducem mingea cat mai aproape de gaura pentru a lua un punctaj cat mai mare. Dupa ce am trimis mingea, in aer o putem controla prin glisari spre stanga sau spre dreapta, inainte sau inapoi, pentru ca aceasta sa ajunga in zona marcata si implicit sa primim un punctaj. exista 3 moduri de joc:

  • Quickshot in care trebuiesc expediate cat mai multe lovituri intr-un timp prestabilit;
  • World Tour este un campionat in care trebuie pentru a trece o etapa sa depasim un anumit scor avand disponibile 9 lovituri, din pacate acest mod nu este integral deblocat, trebuind sa deblocam pe la jumatatea lui si alte terenuri pentru 0,89€;
  • Quickshot Pro care este aproape identic cu World Tour, doar ca loviturile trebuiesc date intr-un anumit timp.

Grafica este buna, iar gameplay-ul este excelent. Acest joc face ca despartirea de iOS device-ul nostru sa fie si mai grea, toate nivelele facandu-ne sa stam un timp destul de lung in fata lor.

 

Pret – Flick Golf pentru iPhone – Gratuit – Descarca acum

Pret – Flick Golf HD pentru iPad – Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -