Alex Popa
Am creat răspunsuri în forum
-
AutorArticole
-
Alex Popa
ModeratorSalut, nu se poate face restaurare unui iPhone la o versiune a iOS mai veche decat cea semnata de catre Apple. iOS 7.1.2 nu mai este semnat de cateva saptamani, deci nu exista nicio modalitate prin care poti sa iti restaurezi terminalul la o versiune a iOS mai veche decat cea mai recenta – iOS 8.0.2.
Alex Popa
ModeratorNu se poate nicicum. Trebuie sa introduci contul si parola iCloud pe care este “blocat” terminalul (pentru a dovedi ca tu esti proprietarul dispozitivului).
4 octombrie 2014 la 13:41 în răspuns la: iPhone 3gs blocat in recovery mode dupa update din iTunes #25212Alex Popa
ModeratorCu placere!
Alex Popa
ModeratorOrice dispozitiv iOS (iPhone, iPad sau iPod touch) are o limita de 3 conturi iCloud la care se poate conecta. Deci problema este ca pe iPad-ul tau a fost atinsa aceasta limita si nu ai ce sa faci…
3 octombrie 2014 la 19:02 în răspuns la: iPhone 3gs blocat in recovery mode dupa update din iTunes #25167Alex Popa
ModeratorJailbreak-ul opreste actualizarea prin OTA, iar actualizarea la o versiune a iOS mai mare duce automat la schimbarea baseband-ului.
Recomandarea mea este sa ramai la iOS 5 pe iPhone 3Gs nu doar pentru jailbreak si decodare, dar, mai ales pentru performante. Incepand cu iOS 6, orice iPhone 3Gs se misca groaznic (am testat si stiu), si nu cred ca merita pentru cele numai cateva functii ce sunt compatibile cu acest terminal.
-
Acest răspuns a fost modificat acum 12 ani de către
Alex Popa.
2 octombrie 2014 la 00:09 în răspuns la: iPhone 3gs blocat in recovery mode dupa update din iTunes #25100Alex Popa
ModeratorO sa ma documentez mai bine si revin cu un raspuns. Imi cer scuze. Pana atunci, daca este cineva care stie cum se rezolva problema il rugam sa lase un mesaj aici.
Mersi!
1 octombrie 2014 la 23:47 în răspuns la: iPhone 3gs blocat in recovery mode dupa update din iTunes #25098Alex Popa
ModeratorAtunci este absolut necesar sa il introduci in modul DFU (nu este recomandat sa faci actualizarea daca ai un baseband de alt dispozitiv) pentru a putea sa il mai folosesti.
Incearca sa urmezi si video https://www.youtube.com/watch?v=wlT0vdDRmgE , poate este mai de ajutor. iReb ar trebui sa permita, de asemenea, introducerea in DFU, dar inteleg ca nu reusesti nici cu el. Retine ca iTunes va spune ca a detectat un iPhone in modul Recuperare chiar daca el este in DFU (in modul Recuperare este doar cand apare logoul iTunes si cablul de conectare pe ecranul iPhone-ului – daca ecranul este negru, atunci este in DFU).
Dupa ce il introduci in DFU, vei avea nevoie de RedSn0w pentru a crea un .ipsw personalizat pe care sa il instalezi…
Nota: Eroarea 1 este din aceeasi sfera cu eroarea 20/21.
1 octombrie 2014 la 23:19 în răspuns la: iPhone 3gs blocat in recovery mode dupa update din iTunes #25091Alex Popa
ModeratorErorile 20 si 21 pot fi cauzate de software-ul de securitate (asigura-te ca ai cea mai recenta versiune pe computer) sau de o versiune a iTunes veche (este recomandat sa instalezi pe computer cea mai recenta versiune a programului). Mai multe despre rezolvarea problemelor de securitate sunt aici: http://support.apple.com/kb/TS3125?viewlocale=ro_RO&locale=en_US.
1 octombrie 2014 la 23:02 în răspuns la: iPhone 3gs blocat in recovery mode dupa update din iTunes #25087Alex Popa
ModeratorAh… Scuze, nu am citit atent :-D. Mai incearca sa introduci terminalul in modul DFU (stiu ca este destul de dificil) si urmand acest tutorial: /2013/08/13/cum-sa-introduceti-un-iphone-sau-ipad-in-modul-dfu-tutorial/ . Daca nu, restaureaza-l din modul Recuperare la iOS 6.1.6 si apoi fa downgrade la iOS 5.1.1.
1 octombrie 2014 la 22:48 în răspuns la: iPhone 3gs blocat in recovery mode dupa update din iTunes #25085Alex Popa
ModeratorIn momentul de fata esti obligat sa introduci dispozitivul in modul DFU pentru a-l scoate din modul Recuperare, daca s-a blocat. Asta inseamna, intr-adevar, ca iOS 6.1.6 va fi instalat pe terminalul tau. S-ar putea, insa, sa poti face un downgrade la iOS 5.1.1 folosind RedSn0w ( http://www.iphonehacks.com/2012/09/downgrade-iphone-ipod-touch-ios-6-to-ios-5-1-1.html ).
Alex Popa
ModeratorIn Configurari>Centru de notificari>Mesaje>Comuta pe gri (O) butonul din dreptul optiunii Afisare previzualizari. Mai multe informatii sunt in tutorialul: /2014/04/21/cum-sa-dezactivati-previzualizarea-mesajelor-alerte-bannere-si-centru-de-notificari-pe-iphone-si-ipad-tutorial/
Alex Popa
ModeratorMai exact iti da o eroare sau iese subit din ele? Ai actualizat aplicatiile la cele mai recente versiuni?
Alex Popa
ModeratorSa inteleg ca ai schimbat contul / ID-ul Apple. In acest caz, este normal sa nu poti face actualizarile / accesezi abonamentele vechi, deoarece cumparaturile respective au fost efectuate pe contul acela si vor ramane asociate lui (trebuie sa le faci din nou pentru a le avea si pe noul cont).
In cazul in care gresesc, te rog sa explici putin mai clar problema.Iti las si cateva linkuri pe care le consider utile:
-
/2014/07/12/cum-sa-schimbi-contul-itunes-pe-iphone-sau-ipad-tutorial/ – pentru a schimba contul iTunes / ID-ul Apple cu un altul
-
/2014/04/07/cum-sa-iti-schimbi-id-ul-apple-tutorial/ – pentru a-ti schimba ID-ul Apple (adresa de e-mail asociata lui)
-
/2014/03/30/cum-sa-iti-schimbi-parola-id-ului-apple-tutorial/ – pentru a schimba parola ID-ului Apple
Alex Popa
ModeratorDa, iOS 8.0 are cateva probleme cu retelele Wi-Fi. Incearca o resetare a rețelelor in Cofigurari>General>Resetare. Daca nu functioneaza, citește mai multe in articolul: /2012/12/18/cum-sa-rezolvati-problemele-cu-retelele-wi-fi-pe-iphone-sau-ipad-tutorial/
Alex Popa
ModeratorNu s-a stricat nimic ;-). Trebuie sa te autentifici in momentul in care te vei conecta la Internet, pentru ca probabil ai dat o actualizare sau sa cumperi o anumita aplicatie. Pana cand te conectezi la Internet, atinge Renunta.
-
Acest răspuns a fost modificat acum 12 ani de către
-
AutorArticole