Alex Popa

Răspunsurile la forumuri au fost create

Vizualizare 15 articole - 1 la 15 (din 457 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • în răspuns la: Încărcare poze apeluri #63675

  Alex Popa
  Keymaster

  Bună, pentru contactele ale căror poze sunt afișate în medalion va trebui să accesezi Contacte > contact (persoana a cărei poză apare în medalion) > Editați > Editați (butonul de sub medalionul cu poza) > repoziționează poza și apoi salvează modificările. Repetă procedura pentru fiecare contact a cărui imagine nu apare pe ecranul complet.

 • în răspuns la: Iphone XS Max #63657

  Alex Popa
  Keymaster

  Bună, recomandarea mea este să nu mergi pe încredere și, deci, să nu iei nici un telefon sigilat de la vânzători particulari, dacă aceștia nu te lasă să îl desigilezi și să verifici dacă poate fi activat. În caz contrar, s-ar putea să ai neplăcuta surpriză ca atunci când îl desigilezi să observi că nu poate fi activat (deci că este codat).

  Apoi, părerea mea este că ar fi bine să mai aștepți vreo două săptămâni până când sunt prezentate noile modele de iPhone. Nu de alta, dar de atunci va începe să scadă prețul modelelor vechi și să iei un XS Max la un preț mult mai mic ori chiar un iPhone XI la un preț nu cu mult mai mare decât cel pe care ești dispusă să îl plătești pe un XS Max acum.

 • în răspuns la: Iph 7 plus nu functioneaza butonul power #63439

  Alex Popa
  Keymaster

  Salut, există posibilitatea ca acest lucru să se întâmple, spre exemplu, din cauză că telefonul a avut ecranul schimbat și nu a mai fost sigilat (corect) ulterior pentru a preveni pătrunderea apei la componentele interne. Și cu defectul este cel mai posibil de natură hardware, îți recomand să mergi într-un service specializat pentru o depanare.

 • în răspuns la: iphone 7 apeluri #63326

  Alex Popa
  Keymaster

  Bună, a fost o eroare pe care și eu am întâmpinat-o. Actualizează iPhone-ul la iOS 12.3.1 sau, dacă este actualizat, încearcă să îl repornești forțat (eu din iOS 12.3 încoace nu am mai întâmpinat-o).

 • în răspuns la: Restaurare iphone #63242

  Alex Popa
  Keymaster
 • în răspuns la: Încărcare poze apeluri #63888

  Alex Popa
  Keymaster

  Încearcă să adaugi o altă poză (poți face una cu iPhone de încercare și apoi să o adaugi unui contact pentru a vedea cum apare). Se poate ca poza ascoiată contactului respectiv să fi fost decupată deja la o dimensiune prea mică pentru a fi afișată altfel decât în medalion.

 • în răspuns la: Iphone XS Max #63659

  Alex Popa
  Keymaster

  Cu drag! 👍

 • în răspuns la: probleme app store #63644

  Alex Popa
  Keymaster

  Salut, am întâmpinat și au această problemă mai ales atunci când am schimbat țara ID-ului Apple.

  Rezolvarea, la mine, a fost să accesez aplicațiile cu plată cumpărate anterior, care nu mai apăreau ca fiind achiziționate înainte (deci mi se cerea să plătesc din nou), și să dau Cumpărare. În acel moment am primit un mesaj de atenționare că acea aplicație a fost cumpărată anterior și că descărcarea ei gratuită va începe acum.

  Or, îți recomand și ție să încerci să cumperi din nou o aplicație cu plată achiziționată anterior (pe cea mai ieftină dintre ele, spre exemplu), și să vezi dacă procesul este același cum a fost și la mine. În cazul în care îți ia banii din cont, vei putea cere rambursarea lor la Apple invocând drept motiv achiziționarea anterioară a acelei aplicații.

 • în răspuns la: probleme app store #63594

  Alex Popa
  Keymaster

  Bună, ce eroare primești atunci când încerci să îl actualizezi? Te rog furnizează o descriere mai precisă a problemei astfel încât să te pot ajuta.

 • în răspuns la: probleme app store #63561

  Alex Popa
  Keymaster

  Bună, dacă ai făcut solicitarea, probabil vor fi rambursați de către Apple în zilele următoare.

 • în răspuns la: Decodare #63513

  Alex Popa
  Keymaster

  Bună, cu siguranță nu își va mai plăti abonamentul, aceasta fiind o practică destul de comună. Decodarea făcută aici nu este una oficială, a operatorului, magazinele care oferă acest serviciu folosind la rândul lor diferite servicii online pentru decodare. Politica pentru decodare diferă de la un operator la altul.

  Referitor la „lista neagră”, un telefon poate fi introdus acolo oricând de către operator (în situațiile special prevăzute), fiind astfel imposibil de activat nu doar în acea rețea, ci și în altele. Desigur, operatorul respectiv poate introduce sau nu telefonul în lista neagră pe motiv de neplată abonament.

 • în răspuns la: iphone 5 nu se mai aprinde ajutati-ma #63327

  Alex Popa
  Keymaster

  Bună, sună a problemă de natură hardware, iar pentru o diagnosticare corectă, cel mai indicat ar fi să mergi într-un service specializat. Problema poate fi de la o conexiune imperfectă, baterie ori o altă componentă, deci îmi este greu să îți indic exact, din descrierea primită, care ar fi cauza.

 • în răspuns la: Restaurare iphone #63290

  Alex Popa
  Keymaster

  Ce model este?

 • în răspuns la: Restaurare iphone #63287

  Alex Popa
  Keymaster

  În această situație, defectul este cel mai probabil unul de natură hardware. Dacă a avut intervenții anterioare, se poate să fie o problemă la ecran (o conexiune slabă). De asemenea, se poate, într-adevăr, ca problema să fie de la baterie ori, dacă a fost încărcat cu încărcătoare contrafăcute, chiar de la cipul U2 de pe placa de bază. O diagnosticare precisă este foarte dificil de făcut altundeva decât într-un service de specialitate (de preferință unul în care se efectuează intervenții mai complexe pe iPhone, nu orice service GSM).

 • în răspuns la: Restaurare iphone #63285

  Alex Popa
  Keymaster

  Din câte înțeleg, nu este suficient spațiu pe computerul de pe care se descarcă actualizarea, nicidecum pe iPhone. Verifică acest aspect, iar dacă pe computer este suficient spațiu, atunci încarcă, te rog, o imagine cu mesajul de eroare primit în iTunes la momentul descărcării actualizării.

Vizualizare 15 articole - 1 la 15 (din 457 în total)

SOCIAL

21,464PrieteniÎmi place
21,560UrmăritoriUrmărește
358UrmăritoriUrmărește
87AbonațiAbonează-te

ANUNȚURI