Alex Popa

Am creat răspunsuri în forum

Vizualizare 15 articole - 1 la 15 (din 515 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • în răspuns la: Va rog da ma ajutati #70145
  Alex Popa
  Moderator

  Bună seara, nu înțeleg la ce vă referiți prin „am resetat iCloud-ul…”? Dacă ați ieșit din cont, datele pot fi recuperate relogându-vă din Configurări în același cont de iCloud.

  în răspuns la: iPhone 12 nu recunoaște niciun sim #69539
  Alex Popa
  Moderator

  Bună, în eventualitatea în care a intrat apă în interiorul telefonului (inclusiv dacă a fost folosit fără sertarul SIM și a luat astfel contact cu apa), pot fi probleme cauzate de apă. O soluție de avarie ar fi de a folosi o cartelă eSIM (se poate cere la operatorul de telefonie mobilă). Pentru a folosi SIM-ul fizic, dacă o repornire forțată nu funcționează și nici o restaurare la configurările din fabrică, va trebui să te adresezi unui service autorizat pentru o diagnosticare corectă.

  în răspuns la: Conversatii whatssApp in icloud #69501
  Alex Popa
  Moderator

  Bună, neavând un backup efectuat, conversațiile anterioare nu pot fi recuperate

  în răspuns la: IPhone SE #69447
  Alex Popa
  Moderator

  Salut, este posibil ca iPhone-ul tău să fie configurat / blocat prin MDM (deci să fi fost primit de la o firmă care folosea acest sistem Apple pentru gestionarea dispozitivelor).

  iOS, iPadOS, macOS și tvOS au integrat un cadru de lucru care permite gestionarea dispozitivelor mobile (MDM). MDM vă permite să configurați dispozitive în mod securizat și wireless prin trimiterea profilurilor și comenzilor către dispozitive, indiferent dacă acestea sunt deținute de utilizator sau de organizația dvs. Capacitățile MDM includ actualizarea software‑ului și configurărilor dispozitivelor, monitorizarea conformității cu politicile organizaționale și ștergerea sau blocarea de la distanță a dispozitivelor. Utilizatorii își pot înscrie propriile dispozitive în MDM, iar dispozitivele deținute de organizație pot fi înscrise automat în MDM folosind Apple School Manager sau Apple Business Manager.
  Sunt câteva concepte care trebuie înțelese dacă urmează să utilizați MDM. Prin urmare, citiți secțiunile de mai jos pentru a înțelege modul în care MDM utilizează profiluri de înscriere și de configurare, supervizare și sarcini.
  Sursa.

  În eventualitatea în care nu cunoști fostul proprietar ori nu te va ajuta, există diferite modalități prin care diferiți pretind că pot ocoli această configurație, însă nu îți pot recomanda vreuna deoarece nu am încercat.

  în răspuns la: Achizitie iphone #69204
  Alex Popa
  Moderator

  Salut, nu are importanță de unde este achiziționat – pe iPhone nu a fost niciodată permis operatorilor de telefonie mobilă să preinstaleze aplicații / teme (sistemul de operare iOS este, deci, același, indiferent de unde l-ai cumpăra). Ceea ce este posibil și la iPhone, însă, este blocarea în rețeaua operatorilor în cazul în care îl achiziționezi la abonament (în România, numai Orange mai blochează telefoanele în rețeaua proprie).

  Altfel, recomand să îl achiziționezi de la un retailer autorizat Apple (în România – eMAG, Altex, Vodafone, Orange, iStyle, Flanco șamd.) – pentru siguranța garanției oferite și pentru anumite beneficii în ceea ce privește asistența din partea Apple.

  Alex Popa
  Moderator

  Despre ce este vorba?

  în răspuns la: disparitie aplicatie CALENDAR de pe ecranul Ipadului #69063
  Alex Popa
  Moderator

  Bună seara, da, aplicația Calendar se poate reinstala de pe App Store, introducând, în fila „Căutare” denumirea „Apple Calendar” și atingând „Obțineți” sau pictograma pentru descărcare din partea dreaptă a denumirii aplicației.

  în răspuns la: probleme app store #69062
  Alex Popa
  Moderator

  Bună, scrie, te rog, exact care este mesajul care apare atunci când încerci să instalezi o aplicație.

  în răspuns la: probleme app store #68873
  Alex Popa
  Moderator

  Bună, conectându-te în ID-ul Apple de pe un dispozitiv cu iOS, spre exemplu, vei putea să dezactivezi reînnoirea automată a acelui abonament din Configurări > Nume (în partea de sus) > Abonamente > abonament nedorit din secțiunea ACTIV > Anulați abonamentul. De asemenea, dacă nu mai ai acces la un dispozitiv cu iOS, vei putea să raportezi către Apple o problemă din e-mailul primit lunar „factura dvs. de la Apple” care se referă la abonamentul nedorit.

  în răspuns la: schimbare cont icloud #68131
  Alex Popa
  Moderator

  Bună, la deconectarea din contul actual va trebui să selectezi opțiunea „Păstrați pe acest dispozitiv” pentru toate datele pe care dorești să le păstrezi. Ulterior conectării la noul cont, datele vor fi adăugate în acesta, împreună cu datele existente în noul cont (dacă a mai fost folosit pe un alt dispozitiv anterior conectării).

  în răspuns la: Cum folosesc aplicația Touch ID #68125
  Alex Popa
  Moderator

  Bună ziua, mai multe detalii despre resetarea parolei în aplicația „Notițe” sunt disponibile aici (inclusiv rubrica de comentarii).

  în răspuns la: Camera foto blocata iPhone 5s #68065
  Alex Popa
  Moderator

  Salut, încearcă să îl repornești forțat.

  în răspuns la: iPhone 4 dezactivat #68021
  Alex Popa
  Moderator

  Răspunsul este în comentariul meu de mai sus…

  în răspuns la: Încărcare #68019
  Alex Popa
  Moderator

  Bună seara, este posibil ca bateria iPhone-ul tău să fie degradată și să necesite înlocuirea ori ca un cip de pe placa de bază să fi fost deteriorat în urma faptului că iPhone-ul a fost încărcat folosind încărcătoare contrafăcute… Or, dacă verifici bateria (eventual înlocuind-o temporar cu una nouă) și nu pare ca problema să revină de acolo, va trebui să te adresezi unui service specializat în efectuarea de reparații pe plăcile de bază ale dispozitivelor iPhone.

  în răspuns la: iPad Apple #67845
  Alex Popa
  Moderator

  Bună ziua, din păcate, aplicația Netflix nu mai este compatibilă cu acea versiune de iOS și, implicit, nu există o modalitate oficială de a o accesa de pe iPad generația 4.

Vizualizare 15 articole - 1 la 15 (din 515 în total)

SOCIAL

20,785FaniÎmi place
8,531CititoriConectați-vă
364CititoriConectați-vă
113AbonațiAbonați-vă