Conversatii whatssApp in icloud

Vezi 5 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #60546 Răspunde
   Diana
   Vizitator

   Buna, in icloud se pot citi efectiv conversatiile whatsapp? Am facut back-up, dar cand intru in contul de icloud nu gasesc nimic legat de aceasta aplicatie.

  • #60553 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Bună, conversațiile WhatsApp nu pot fi citite din iCloud. Ele trebuiesc restaurate în contul de WhatsApp căruia i s-a făcut backup pentru a putea fi accesate.

  • #60554 Răspunde
   Diana
   Vizitator

   Multumesc mult pentru raspuns! Ideea e ca am folosit o perioada de timp contul de icloud al unui prieten ( big mistake, dar nu stiam exact cum functioneaza). Si intelesesm
   Ca in icloud conversatiile se pot citi precum mesaj text. Ba chiar mai mult, sunt pe net si programe prin care am inteles ca se pot recupera si cele sterse.

   • #60562 Răspunde
    Alex Popa
    Moderator

    Pe iCloud (din configurările iPhone/iPad/Mac ori de pe web, https://icloud.com) nu poate fi accesat conținutul backup-urilor. De altfel, Apple nu oferă o soluție care sî permită extragerea anumitor date din backup-urile efectuate cu iCloud sau iTunes. La rândul ei, nici WhatsApp nu permite accesarea datelor dintr-un backup, cu excepția situației în care ele sunt restaurate în contul căruia i s-a făcut backup.

    Cu toate acestea, într-adevăr, după cum ai menționat și tu, există programe care pretind că pot extrage conținutul backupurilor iPhone, permițând astfel vizionarea și a conversațiilor WhatsApp. Nu am folosit, nu aș putea recomanda vreunul și nici spune cât de sigură este utilizarea lor ori ce rată de succes au.

    P.S. Ar fi recomandat să nu mai folosești vreodată un cont de iCloud împreună cu altcineva.
    P.P.S. Îmi cer scuze pentru răspunsul ușor echivoc din postarea mea anterioară.

  • #60563 Răspunde
   Diana
   Vizitator

   Multumesc foarte mult pentru raspuns; chiar nu stia nimeni sa imi raspunda. Stiu ca nu e ok sa folosesti icloud cu altcineva, insa nu stiam exact ce presupune. Acum am contul meu.

  • #66312 Răspunde
   Nicu
   Vizitator

   Bună ziua ! Am iPhone 6 ,am dat pe arhivare in WhatsApp și acum nu știu unde să găsesc mesajele arhivate,mă puteți ajuta ?
   Mulțumesc anticipat !

  • #66313 Răspunde
   Nicu
   Vizitator

   Menționez că nu am activat iCloud,deci nu am cont iCloud

   • #66314 Răspunde
    Alex Popa
    Moderator

    Bună ziua, funcționalitatea de arhivare din WhatsApp Messenger este pentru a ascunde anumite conversații (simple ori de grup) ori, în cazul de față, toate conversațiile, astfel încât ele să nu mai fie vizibile din meniul Conversații. Acest lucru poate fi dorit, de exemplu, pentru a organiza mai bine conversațiile, ascunzându-le pe acelea care nu prezintă o importanță într-atât de mare, dar fără a le șterge.

    Or, această funcționalitate nu este pentru a face backup conversațiilor, pentru aceasta fiind necesară activarea pe iPhone a unui cont de iCloud.

    În situația de față, pentru a revedea mesajele arhivate, va trebui accesat meniul Conversații din WhatsApp și derulat în jos din partea de sus a acestuia. Va apărea astfel, în partea de sus a ecranului, opțiunea Conversații arhivate, unde vor fi toate conversațiile care au fost pe iPhone înaintea folosirii opțiunii Arhivați toate conversațiile.

    Pentru a dezarhiva o conversație va trebui glisat spre stânga pe aceasta și selectată opțiunea Dezarhivați.

Vezi 5 fire de răspunsuri
Răspunde la: Conversatii whatssApp in icloud
Informația ta:
SOCIAL

20,917FaniÎmi place
8,531CititoriConectați-vă
382CititoriConectați-vă
85AbonațiAbonați-vă