Probleme redare filme pe AppleTv

Vezi 15 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #28737 Răspunde
   Adi
   Vizitator

   Am un AppleTv3 si un iPad4. De la o vreme nu mai pot trimite filme online de pe iPad pe AppleTv. Pot trimite clipuri de pe youtube, dar daca vreau sa trimit un film de pe siteurile de specialitate, scrie:” a survenit o eroare la incarcarea acestui continut!” Mentionez ca ambele device-uri au facute ultimile update-uri.
   Are cineva vreo solutie?
   Multumesc!

  • #28760 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Aș dori mai multe detalii, dacă se poate. În primul rând, mă interesează din ce aplicație accesezi site-urile de unde dorești să vizualizezi conținutul video. Apoi dacă problema apare pe un singur site web sau pe mai multe. De asemenea, este posibil să vizualizezi prin AirPlay videoclipuri de pe YouTube (nu din aplicație, ci de pe web folosind Safari)? Mersi!

  • #28786 Răspunde
   Adi
   Vizitator

   Buna ziua,Alex, si multumesc mult ca incerci sa ma ajuti!
   Site-urile de filme le accesez pe Google Chrome, de obicei, dar si de pe Safari. Pana acum ceva timp mergea de pe ambele. Cand mai survenea cate o eroare, dadeam repornire si se rezolva. Acum nu mai merge de loc. Ieri am facut si o proba cu “oglidire” de la “air play” si am constatat cu groaza ca nici oglindirea ecranului ipad-ului nu mai mege; ecranul televizorului e negru.
   Deci nu mai pot “oglindi” ipad-ul si nu mai pot trimite filme de pe Safari sau Chrome. Doar clipuri din youtube ( si asta probabil, pentru ca area appletv-ul youtube.)
   Multumesc, inca o data!

  • #28815 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Cel mai probabil este o eroare software. Până una alta, atunci când dorești să vizionezi un clip video prin AirPlay sau să faci Oglindire AirPlay de pe iPad pe Apple TV, asigură-te că ambele dispozitive sunt conectate la aceeași rețea Wi-Fi (mai multe despre Oglindirea AirPlay: /2014/03/09/cum-sa-afisezi-tot-continutul-de-pe-ecranul-iphone-ipad-sau-ipod-touch-pe-televizor-tutorial/ și despre AirPlay: /2014/03/09/cum-sa-utilizati-airplay-pentru-reda-videoclipuri-muzica-sau-poze-de-pe-iphone-sau-ipad-pe-televizor-sau-boxe-tutorial/ ) . De asemenea, recomandat ar fi să folosești Safari pentru vizionarea videoclipurilor de pe site-urile web dorite pe TV.

   Dacă apar probleme chiar dacă cerințele sunt respectate, recomand urmarea pașilor de depanare a problemelor pentru AirPlay și Oglindire AirPlay din cadrul acestui articol: /2014/03/09/cum-sa-reparati-problemele-de-functionare-ale-airplay-si-oglindire-airplay-pe-iphone-si-ipad-sfaturi-si-trucuri/ .

   Dacă problema persistă, atunci resetează forțat dispozitivul iPad (buton principal+buton adormire/trezire ținute apăsate simultan timp de aproximativ 15-20 de secunde) și repornește Apple TV-ul din Configurări>General>Reporniți. Dacă problema persistă și după, încearcă o restaurare atât pe iPad, cât și pe Apple TV.

  • #28817 Răspunde
   Adi
   Vizitator

   Multumesc, dar toate acestea le-am incercat de mult! Degeaba! Nu cred ca ca estea de la ipad, pentru ca am incercat si cu un ipad mini si cu iphone 4, si nu merge nici unul. Deci, appletv-ul are ceva.

  • #28845 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   În acest caz poate fi o problemă fie de rețea, fie a dispozitivului Apple TV. Ceea ce ar putea afecta oglindirea sau redarea AirPlay ar fi interferențele cu alte obiecte din casă (cum ar fi cumptorul cu microunde, de exemplu). Desigur, sunt și alte lucruri care pot afecta AirPlay, dar ele sunt menționate în articolul de depanare la care am făcut trimitere în comentariul anterior.

   În cazul în care nu există astfel de interferențe sau alte elemente care pot afecta performanțele AirPlay, atunci ar trebui să ne concentrăm asupra Apple TV-ului. În primul rând, încearcă o resetare forțată ținând pe telecomanda Apple butoanele Menu și Săgeată jos apăsate simultan, timp de aproximativ șase secunde (ridică degetele în momentul în care indicatorul luminos al Apple TV-ului se aprinde intermitent). Dacă nu funcționează această metodă, atunci deconectează de la alimentare dispozitivul Apple TV pentru aproximativ 5 secunde, apoi conectează-l din nou.

   Dacă problema persistă, atunci restaurează dispozitivul Apple TV din iTunes (mai multe detalii sunt disponibile aici)

  • #28947 Răspunde
   Adi
   Vizitator

   Multumesc! Am incercat tot. Tot nu merge, decat de pe youtube. Nu cred ca se mai poate face ceva! Probabil doar dus in service, dar nu vreau sa isi bage aia surubelnita in el… 🙁
   Multumesc, oricum!

  • #31397 Răspunde
   Șerban
   Vizitator

   Cu siguranță nu mai ai voie să redai conținut protejat de drepturile de autor prin apple tv. Azi am cumpărat aparatul, toate bune și frumoase cu stream de pe ipad mini 2 și iphone 6 (videoclipuri și muzica din memoria dispozitivelor) până am încercat să vizionez serialul meu online respectiv the walking dead. Am încercat de pe toate siturile disponibile și la redare pe tv îmi dădea mesajul: “conținutul nu poate fi redat acum încearcă mai târziu. Precizez că stream de pe youtube merge perfect. Deci singura mea concluzie e cea explicată mai sus. Luni o să returnez aparatul cu părere de rău. Dezamăgire.

  • #31398 Răspunde
   Șerban
   Vizitator

   Din ce am citit pe net, jailbreak la appletv3 nu se poate face. Deci apple ne limitează și ne oferă singura posibilitate de a cumpăra filmele ceea ce este inacceptabil, cel puțin pentru mine. Probabil înainte puteai reda conținut video de pe siturile de filme online dar eu cred că au limitat opțiunile odată cu actualizarea versiunii de ios a aparatului apple tv. Downgrade Ios la apple tv nu știu dacă se poate face. Nasol.

  • #31508 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Pe Apple TV 3 nu s-a putut face niciodată jailbreak. Legat de redarea de conținut video, ea este posibilă, însă doar dacă mai ai un iPhone, iPad, iPod touch sau Mac – folosind AirPlay ori Oglindirea AirPlay. De pe Apple TV poți reda doar din aplicațiile preinstalate.

   În cazul vizualizării clipurilor de pe site-uri terțe, s-ar putea să nu fie posibilă vizualizarea prin Apple TV, din cauza iPhone-ului sau iPad-ului, deoarece unele playere pe care le găsești necesită Flash Player. Auzind de la tine acest lucru, am testat și eu să văd dacă pot pe al meu Apple TV (tot din generația a 3-a) să redau filme/seriale folosind AirPlay și am putut, însă am folosit Mac.

   Ceea ce vreau să evidențiez este că Apple TV nu limitează redarea conținutului și că problema poate apărea pentru că site-ul de pe care urmărești serialul are incorporate playere ce necesită pluginuri care nu pot fi rulate pe iPhone sau iPad.

  • #32125 Răspunde
   Adi
   Vizitator

   Buna ziua!
   Dupa discutiile din Ianuarie, gasisem un server care transmitea pe Apple tv ( cel cu butonul de player dreptunghiular, nu rotund). A mers bine pana acum 2-3 saptamnai, cand am facut prostia sa fac update-ul cel mai recent la Apple tv (7.1). Ca urmare, nu mai merge nici asta! Cred ca au mirosit cei de la Apple si acest ultim server care mai transmitea pe Apple tv, si l-au blocat si pe acesta! Acum nu se mai pot transmite filme online de pe iPad pe Apple tv! Incerc sa fac downgrade la versiunea anterioara. Stie cineva cum se poate face? Am gasit ceva pe youtube, dar nu mi-a iesit.

  • #47600 Răspunde
   Adi
   Vizitator

   Buna ziua!
   De ce se intrerupe transmisia pe apple tv atunci cand inchid ipad-ul? Se transmite ok pana se inchide ipad-ul, sau inchid eu coperta…

  • #47615 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Nu trebuie blocat ecranul dispozitivului de pe care este redat conținutul video pe Apple TV, în cazul în care aplicația de unde redai conținutul nu acceptă redarea în fundal (de exemplu, aplicația este YouTube). Aplicațiile care acceptă redarea în fundal, nu vor întrerupe transmisiunile indiferent dacă ecranul este sau nu blocat ori tu le-ai părăsit, dar fără a încerca să redai conținut audio sau video de altundeva.

  • #47616 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Nu trebuie blocat ecranul dispozitivului de pe care este redat conținutul video pe Apple TV, în cazul în care aplicația de unde redai conținutul nu acceptă redarea în fundal (de exemplu, aplicația este YouTube). Aplicațiile care acceptă redarea în fundal, nu vor întrerupe transmisiunile indiferent dacă ecranul este sau nu blocat ori tu le-ai părăsit, dar fără a încerca să redai conținut audio sau video de altundeva.

  • #47672 Răspunde
   Dragos
   Vizitator

   Buna,
   Intrebarea mea este daca in Romania se poate vedea Netflix US, folosind Apple TV.
   Multumesc.

  • #47680 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Salut, da, teoretic se poate, însă îți trebuie:

   1. Un card virtual de credit (de exemplu Amex)
   2. Un ID Apple înregistrat în SUA (poți schimba țara ID-ului tău urmând pașii din acest tutorial: https://itutorial.ro/2014/12/cum-sa-schimbi-tara-care-este-inregistrat-id-ul-applecontul-itunes-tutorial/
   3. O conexiune la o rețea virtuală privată (VPN) din SUA – un serviciu care oferă așa ceva este https://vpn.hidemyass.com/
  Vezi 15 fire de răspunsuri
  Răspunde la: Probleme redare filme pe AppleTv
  Informația ta:
  SOCIAL

  20,785UrmăritoriÎmi place
  8,531UrmăritoriUrmărește-ne
  360UrmăritoriUrmărește-ne
  121AbonațiAbonați-vă