Muzica

Vezi 2 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #60942 Răspunde
   Alexandra
   Vizitator

   Exista aplicație prin prin care poți asculta muzica Off line? Sau cum pot descarca muzica? Nu știu sa folosesc iTunes pe laptop. Puțin ajutor va rog😘

  • #60943 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Bună, se poate asculta muzică offline inclusiv din aplicația preinstalată „Muzică,” dacă ai un abonament Apple Music și Biblioteca Muzicală iCloud activată sau dacă ai transferat melodiile tale de pe computer via iTunes.

   Mai multe detalii despre cum poți adăuga melodiile în iTunes: https://itutorial.ro/2015/02/cum-sa-adaugi-melodiile-de-pe-computer-sau-de-pe-cd-itunes-pe-mac-sau-pc-tutorial-video/ , iar detalii despre cum poți transfera melodiile din iTunes pe iPhone sunt aici: https://itutorial.ro/2015/02/cum-sa-adaugi-muzica-pe-iphone-si-ipad-de-pe-computer-prin-itunes-tutorial-video/ .

  • #60991 Răspunde
   Bogdan
   Vizitator

   Salut. Cum fac sa am din nou muzica mea , pe noul iphone 8. Ea a ramas pe iphone 6, e cumparata din itunes store. Nu vreau sa o pierd.

   • #60993 Răspunde
    Alex Popa
    Moderator

    Salut, presupunând că ai un ID Apple înregistrat în România, oricât de stupidă ar fi situația, nici după 7 ani redescărcarea melodiilor cumpărate din iTunes Store nu este posibilă prin iTunes pe Cloud (un serviciu oferit, printre multe altele, în Republica Moldova și în… Republica Capului Verde).

    Ori, în condițiile în care dacă intri în iTunes > Cumpărate de pe noul iPhone și nu ți se prezintă opțiunea de a redescărca gratuit melodiile cumpărate anterior, poți încerca să le adaugi pe noul dispozitiv din aplicația iTunes de computer (presupunând că ai instalat-o și ai descărcat acolo melodiile respective). În cazul în care nu ai această aplicație / nu ai descărcat melodiile și în ea, poți încerca, după caz, să o descarci și să accesezi iTunes Store > „Achiziționate” – din secțiunea „MUZICĂ – LINKURI RAPIDE” (așa) – de unde să descarci muzica pe care ai cumpărat-o.

    În situația probabilă în care nu ai să reușești, singurul lucru care rămâne de făcut este să contactezi asistența Apple și să le expui situația complet anormală, cerându-le totodată să îți ofere o soluție de a redescărca muzica pe noul tău telefon și/sau pe computer.

    În fine, eu unul îți recomand să nu mai cumperi muzică din iTunes Store până când Apple va catadicsi să introducă și la noi în țară iTunes pe Cloud pentru ca redescărcarea / sincronizarea melodiilor cumpărate din acest magazin să nu mai fie o așa mare bătaie de cap. Asta nu înseamnă, evident, că îți recomand sau sugerez să descarci muzică prin metode ilegale (/muzică gratis), ci doar să eviți magazinul Apple până când această companie își va aduce aminte și de români. În schimb, poți folosi Apple Music, care funcționează foarte bine la noi (mai multe detalii despre acest serviciu de streaming audio și cum te poți abona la el sunt disponibile aici).

Vezi 2 fire de răspunsuri
Răspunde la: Muzica
Informația ta:
SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
122AbonațiAbonați-vă