Răspunde la: Problema iphone 7

#60567
Alex Popa
Moderator

Salut, zgomotul este unul „normal” – și prin normal nu vreau să spun că așa ar trebui să sune un telefon atunci când îl miști/pui pe masă/lovești cu degetul etc., ci că așa se aude orice iPhone și nu este de la vreun defect de fabricație (șurub desfăcut sau altceva).

Acest zgomot vine de la cameră. Camera iPhone folosește o bobină mobilă pentru focalizare. Mai precis, ea are o bobină suspendată într-un câmp magnetic asupra căreia îi aplică diferite niveluri de electricitate astfel încât să miște lentilele într-o anume poziție pentru a focaliza imaginea. Ori, atunci când camera este oprită bobina nu este acționată, iar lentilele se pot mișca liber. Drept urmare, mai ales la mișcări bruște / lovituri se va auzi un zgomot.

În plus, menționez că este „normal” și ca zgomotul să nu fie la fel de puternic la toate iPhone-urile – așa cum, de altfel, ai și observat și vei observa, probabil, și dacă mergi într-un magazin unde sunt expuse mai multe dispozitive iPhone și le scuturi la fel pe toate.

Notă: Și pe mine m-a deranjat dintotdeauna zgomotul acela, dar am observat că el este atenuat atunci când iPhone-ul este pus într-un toc.

SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
118AbonațiAbonați-vă