Problema iphone 7

 • Acest subiect are 4 răspunsuri, 2 opinii și a fost actualizat ultima dată acum 6 ani de Alex Popa.
Vezi 3 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #60566 Răspunde
   Catalin
   Vizitator

   Salut! Am si eu o nelamurire… am un iphone 7 si se aude un zgomot cand bat in el pe spate, sau cand il agit… deasupra de mar, inspre camera… gen un surubel desfacut… sau nu stiu ce… ceva care ar avea joc in interior.. primul iphone 7 facea la fel, asta care il am acum este altul nou primit din garantie… si face la fel… la iubita mea la fel este tel nou, si face la fel numai ca putin mai incet… toate telefoanele iphone pe care le-am avut au avut zgomotul asta in acel loc.. incepand de la 4s- 5s-6-6s pana la 7… Este un defect ceva? Telefonul merge ok.. dar vreau sa stiu cam ce ar fi…
   multumesc! 😇

  • #60567 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Salut, zgomotul este unul „normal” – și prin normal nu vreau să spun că așa ar trebui să sune un telefon atunci când îl miști/pui pe masă/lovești cu degetul etc., ci că așa se aude orice iPhone și nu este de la vreun defect de fabricație (șurub desfăcut sau altceva).

   Acest zgomot vine de la cameră. Camera iPhone folosește o bobină mobilă pentru focalizare. Mai precis, ea are o bobină suspendată într-un câmp magnetic asupra căreia îi aplică diferite niveluri de electricitate astfel încât să miște lentilele într-o anume poziție pentru a focaliza imaginea. Ori, atunci când camera este oprită bobina nu este acționată, iar lentilele se pot mișca liber. Drept urmare, mai ales la mișcări bruște / lovituri se va auzi un zgomot.

   În plus, menționez că este „normal” și ca zgomotul să nu fie la fel de puternic la toate iPhone-urile – așa cum, de altfel, ai și observat și vei observa, probabil, și dacă mergi într-un magazin unde sunt expuse mai multe dispozitive iPhone și le scuturi la fel pe toate.

   Notă: Și pe mine m-a deranjat dintotdeauna zgomotul acela, dar am observat că el este atenuat atunci când iPhone-ul este pus într-un toc.

  • #60568 Răspunde
   Catalin
   Vizitator

   Multumesc frumos pentru informatii! 😇

  • #60821 Răspunde
   Adda
   Vizitator

   Buna!
   De cateva zile intampin o problema la iphone ul meu 7 plus, i cloud ul nu mai merge..Am cerut resetare de parola cu numarul de telefon ( nu imi apare optiunea cu adresa de mail) dar mi se spune ca voi fi contactata in 12 zile.
   Din cate am inteles, nu pot sterge nici contul de icloud, pentru a face unul nou.
   Ma poti ajuta cu o solutie?Te rog.

   • #60822 Răspunde
    Alex Popa
    Moderator

    Bună, mai ai acces la numărul acela de telefon sau la un dispozitiv de încredere asociat cu ID-ul tău Apple? Dacă da, încearcă să pornești din nou recuperarea contului, de pe iPhone, din Configurări > [numele tău] > Parolă și securitate > Schimbați parola și urmează pașii de pe ecran (dacă iPhone-ul acela este dispozitivul de încredere s-ar putea să îți fie solicitat numai codul său de acces înainte de a putea modifica parola).

    Un cont de iCloud nu poate fi șters. Poți face un altul însă mai întâi trebuie să ieși din acesta, iar dacă ai Găsire iPhone activat, nu vei putea face acest lucru decât introducând parola ID-ului Apple. Asta ca să nu mai menționez că schimbarea contului nu ar fi chiar indicată întrucât poți pierde unele date, achiziții de pe App Store etc.

Vezi 3 fire de răspunsuri
Răspunde la: Problema iphone 7
Informația ta:
SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
121AbonațiAbonați-vă