Răspunde la: Conversatii whatssApp in icloud
iTutorial – Tutoriale și noutăți despre iPhone, iPad și Mac › Forumuri › iOS, iPhone, iPad, iPod și Apple TV › iPhone › Conversatii whatssApp in icloud › Răspunde la: Conversatii whatssApp in icloud
Pe iCloud (din configurările iPhone/iPad/Mac ori de pe web, https://icloud.com) nu poate fi accesat conținutul backup-urilor. De altfel, Apple nu oferă o soluție care sî permită extragerea anumitor date din backup-urile efectuate cu iCloud sau iTunes. La rândul ei, nici WhatsApp nu permite accesarea datelor dintr-un backup, cu excepția situației în care ele sunt restaurate în contul căruia i s-a făcut backup.
Cu toate acestea, într-adevăr, după cum ai menționat și tu, există programe care pretind că pot extrage conținutul backupurilor iPhone, permițând astfel vizionarea și a conversațiilor WhatsApp. Nu am folosit, nu aș putea recomanda vreunul și nici spune cât de sigură este utilizarea lor ori ce rată de succes au.
P.S. Ar fi recomandat să nu mai folosești vreodată un cont de iCloud împreună cu altcineva.
P.P.S. Îmi cer scuze pentru răspunsul ușor echivoc din postarea mea anterioară.