Răspunde la: Iphone 7 butonul home

#59917
Alex Popa
Moderator

OK, am înțeles, dar telefonul primit la garanție a fost restaurat dintr-un backup (efectuat pe vechiul iPhone 7) atunci când a fost configurat?

Referitor la posibilitatea ca problema să fie de la iOS 11.x.x, nu exclud acest lucru (sincer să fiu, până când am făcut upgrade la 8 Plus, am folosit aproape un an iPhone 7 Plus și nu am avut niciodată problema descrisă de tine – am avut pe el inclusiv versiunile beta de iOS 11 și chiar versiunea finală de iOS 11.0; de asemenea, am numeroase cunoștințe care folosesc același model de iPhone pe care îl ai și tu și nimeni nu mi s-a plâns de această problemă; asta nu înseamnă, evident, că nu pot fi probleme izolate). Și nu, nu sunt acceptabile astfel de probleme pe iPhone.

Așadar, în situația în care iPhone-ul tău nu a fost restaurat dintr-un backup, recomandarea mea este să aștepți până la lansarea iOS 11.1 (care va avea loc, probabil, în săptămâna care urmează) și să faci upgrade la această versiune, iar dacă și după actualizare problema apare, atunci să duci / duceți iPhone-ul / iPhone-urile în service.

SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
118AbonațiAbonați-vă