Răspunde la: Uitat parola Icloud
iTutorial – Tutoriale și noutăți despre iPhone, iPad și Mac › Forumuri › iOS, iPhone, iPad, iPod și Apple TV › iPhone › Uitat parola Icloud › Răspunde la: Uitat parola Icloud
Salut Alex,
M-ai rugat in ultimul post sa te tin la curent cu situatia. Iata:
Dupa lupte seculare, nervi intinsi la maximum, mail-uri si telefoane am reusit sa-mi recuperez ID-ul si parola.Le-am trimis absolut tot ce imi cereau(acte originale) iar eu primeam acelasi mail ca raspuns. Dupa ce am primit si a treia oara mail de idiotii aia de la AplleCare Account Security (timp in care au am vorbit si corespondat cu mai multi operatori), mi-au sarit capacele si am sunat din nou intrebandu-i daca-mi raspunde cumva un robot. Am vorbit cu o tipa foarte cumsecade, rabdatoare si asta m-a facut si pe mine sa ma calmez.In timp ce vorbeam cu ea a venit fiul meu si mi-a spus ca si-a adus aminte ID-ul dar nu mai stie parola. I-am dat sa vorbesca cu tipa de la telefon si dupa aproape o jumatate de ora s-a rezolvat. Eram asa de fericit de ziceai ca atunci l-am cumparat!
Ce vreau sa spun dupa turul asta de forta: daca nu ai un document in engleza (a se intelege a fi anglo-saxon), poti sa le trimiti si act notarial ca tot nu te vor crede. Si factura daca le-as fi trimis (in loc de bon fiscal) ar fi generat acelasi rezultat. Ei sunt setati doar pe anglo-saxoni, restul sunt posibili hoti! Asta am observat eu. Vorbesc frumos cu tine, explica de fraude, de politica Apple, de bla-bla-uri dar ramane ca-n tren.
Asadar, daca ai uitat ID-ul…poti folosi device-ul respectiv doar ca bibelou indiferent cate acte de provenienta ai!
Toate cele bune!