Răspunde la: Uitat parola Icloud

Mihai
Vizitator

Salut
In legatura cu SN-ul voi face si o poza cu spatele cutiei, acolo unde este trecut si SN si IMI, alaturi de telefon, poate ajuta si asta cu ceva. Culmea e ca in mail mi-au trimis chiar ei seria telefonului!?!!. Vanzatorul este MediaGalaxy(Altex). Le-am trimis data trecuta si certificatul de garantie dar nu au zis nimic legat de el. Am fost azi totusi la Media Galaxy iar cei de acolo mi-au dat un alt certificat de garantie unde au trecut si SN-ul telefonului(au fost baieti de salon si le multumesc), au facut un scan al bonului impreuna cu CI-ul meu si au stampilat acea foaie A4(aici te rog iar sa imi spui daca ar trebui sa le trimit si asa ceva) dar din pacate nu-mi pot da un duplicat al bonului, sunt trei ani totusi de cand l-am cumparat.
Am discutat prima data cu o tipa de la Apple la telefon si i-am spus de Altex la care ea mi-a raspuns ca e ok. E posibil ca ei sa nu inteleaga ce e scris pe acel bon mai ales ca s-a cam sters pe ici pe colo, e hartie termica dar am sa le evidentiez si sa le traduc eu. Ei spun in mail “on the receipt” deci pe bon. Si ca o ultima intrebare: cum sa evidentiez pe bon ce imi cer ei, in Photoshop sau de mana cu bonul pus pe o foaie A4? Cred ca intelegi ce vreau sa spun.
Multumesc

SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
123AbonațiAbonați-vă