Răspunde la: Uitat parola Icloud

Alex Popa
Moderator

Dacă ai numai bon fiscal, atunci este normal ca numărul de serie să nu fie trecut decât, eventual, pe certificatul de garanție anexat (dacă era factură, atunci numărul trebuia trecut la detalii). Părerea mea este să le trimiți o copie a bonului fiscal pe care să evidențiezi data achiziției, prețul plătit, informațiile vânzătorului (ar trebui să apară în antetul bonului) și să treci (pe imagine, nu direct pe bon, dacă se poate) numărul de serie, așa cum apare pe cutia originală. De asemenea, le poți trimite în e-mail și numărul IMEI care apare tipărit pe spatele dispozitivului. Anexarea certificatului de garanție ar fi recomandată și ea.
Nu cred că este necesar să iei legătura cu magazinul, din moment ce ai bonul și pe el se văd informațiile solicitate.
Totuși, voi menționa că ei ar putea refuza să te ajute în această situație, dacă telefonul nu a fost achiziționat de la un revânzător de produse Apple autorizat – spune-mi te rog numele vânzătorului și îți voi spune dacă este sau nu autorizat Apple. Știu, e stupid, dar așa procedează Apple – și dacă nu ar fi autorizat, tu tot poți să încerci, chiar dacă există marele risc de a-ți respinge solicitarea.

SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
123AbonațiAbonați-vă