Răspunde la: Uitat parola Icloud

Mihai
Vizitator

Salut
Am primit raspuns de la Apple in legatura cu IPhone-ul 5C de care iti vorbeam pe data de 23. Cel la care i-am uitat ID-ul si parola. Iata ce imi spun ei:

“We need the original sales receipt to show proof of purchase of the product. To be considered valid, the receipt must include this information:

• Reseller’s name, address, and phone number or website URL
• Date of purchase when the product was originally sold
• Itemized product information, including price and product serial number
• Total price paid

The serial number can be typed or handwritten. If the reseller didn’t provide the serial number on the receipt, you can write the number on the receipt before you send it.”
Eu le-am trimis un bon fiscal cu stampila magazinului, iar acolo sunt trecute toate aceste date in afara de SN, ori SN-ul nu se trece pe bonul fiscal si nici pe factura daca nu ma insel. SN-ul il am pe ambalajul original(deoarece nu mai pot intra in setarile telefonului fiind blocat). Le-am trimis de asemenea certificatul de garantie semnat si stampilat si cu IMI-ul telefonului pe el. Ce mai vor oamenii astia, sa le incercuiesc fiecare informatie de pe bon si certificat si sa le-o traduc? Sa i-au legatura din nou cu magazinul si sa-mi trimita copia bonului fiscal iar eu sa le trimit lor un screenshot? Daca imi poti da un sfat ti-as fi recunoscator.

SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
123AbonațiAbonați-vă