Răspunde la: Baterie defecta

#36971
Alex Popa
Moderator

Da,se poate schimba, însă înainte de asta ar fi recomandat să efectuezi o restaurare iPad-ului pentru a vedea dacă defectul este într-adevăr unul hardware și nu este o eroare software sau o aplicație care consumă mult. Așadar, îți recomand ca înainte să apelezi la service, să restaurezi iPad-ul la starea de dispozitiv nou (https://itutorial.ro/2013/08/cum-sa-restaurati-restore-un-iphone-ipad-sau-ipod-touch-tutorial/ ), iar apoi să îl lași să vezi dacă va consuma la fel de multă energie în repaus.

Dacă el continuă să consume, atunci poți să îl duci în service pentru a fi schimbat cu unul recondiționat. Dacă nu, atunci poți instala gradual aplicațiile, pentru a vedea care consumă cel mai mult.

Notă: Înainte de toate, poți urma pașii de aici: https://itutorial.ro/2014/09/cum-sa-imbunatatesti-autonomia-bateriei-iphone-ipad-si-ipod-touch-ios-8-sfaturi-si-trucuri/ , pentru a vedea câteva sfaturi utile pentru creșterea autonomiei bateriei dispozitivului cu iOS 8, dar și să te gândești la ce aplicații ai instalat în această perioadă de timp și dacă ar putea una dintre ele să afecteze bateria.

SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
118AbonațiAbonați-vă