iTutorial – Tutoriale și noutăți despre iPhone, iPad și Mac › Forumuri › iOS, iPhone, iPad, iPod și Apple TV › Apple TV › Probleme redare filme pe AppleTv › Răspunde la: Probleme redare filme pe AppleTv
Cu siguranță nu mai ai voie să redai conținut protejat de drepturile de autor prin apple tv. Azi am cumpărat aparatul, toate bune și frumoase cu stream de pe ipad mini 2 și iphone 6 (videoclipuri și muzica din memoria dispozitivelor) până am încercat să vizionez serialul meu online respectiv the walking dead. Am încercat de pe toate siturile disponibile și la redare pe tv îmi dădea mesajul: “conținutul nu poate fi redat acum încearcă mai târziu. Precizez că stream de pe youtube merge perfect. Deci singura mea concluzie e cea explicată mai sus. Luni o să returnez aparatul cu părere de rău. Dezamăgire.
iTutorial.ro este singurul loc din România unde veți găsi tutoriale pentru iPhone, iPad și Mac, ultimele știri din lumea Apple și a aplicațiilor de pe App Store, alături de review-uri și comparații între dispozitive / accesorii.
© Copyright 2012-2024 - iTutorial.ro. Toate drepturile rezervate