Răspunde la: Intrebari!

#29798
Alex Popa
Moderator
  1. Dacă îi dai resetare conținut și configurări (din Configurări>General>Resetare) / restaurare,s-ar putea să rămână blocat pe iCloud. Mai precis, contul solicitat va fi cel al fostului proprietar în cazul în care nu a fost eliminat de pe dispozitiv introducând parola, ci printr-una dintre metodele alternative bazate pe erori, ce erau dispozinibile în primele versiuni ale iOS 7. În cazul în care s-a făcut resetare conținut și configurări în fața ta, sau tu ai configurat dispozitivul (începând cu ecranul unde apare mesajul „Salut” în toate limbile și cere configurarea terminalului), atunci nu este blocat în vreun cont iCloud și nu va cere să introduci vreo parolă după resetare / restaurare (pentru că, în prealabil, va fi necesar să introduci parola contului tău, pentru dezactivarea Găsire iPhone). Notă: Dacă te referi la resetarea forțată, care nu șterge datele, ci doar repornește dispozitivul (și se realizează prin apăsarea simultană a butoanelor principal și adormire/trezire), atunci contul iCloud nu va fi cerut nici dacă este blocat și nici dacă nu este blocat.
  2. La Resetare conținut și configurări / restaurare din iTunes, da, jailbreak-ul va fi eliminat împreună cu toate datele stocate. Dar la resetarea forțată, nu.

SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
122AbonațiAbonați-vă