Intrebari!

Vezi 8 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #29792 Răspunde
   Emi
   Vizitator

   Salut!
   Am achizitionat un Iphone 5S*(la mana a doua)
   1.Telefonul a fost cumparat din Canada si este blocat pe reteaua Telus.
   2.Are givey(isi ia semnalul singur)
   3.Are cydia.
   4. Cand l-am luat,proprietarul i-a sters contul de icloud si l-am bagat pe al meu
   Intrebarile mele sunt:
   II pot da resetare,dar ce cont imi cere? actualul sau cel al proprietarului?
   Se sterge cydia?

  • #29798 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator
   1. Dacă îi dai resetare conținut și configurări (din Configurări>General>Resetare) / restaurare,s-ar putea să rămână blocat pe iCloud. Mai precis, contul solicitat va fi cel al fostului proprietar în cazul în care nu a fost eliminat de pe dispozitiv introducând parola, ci printr-una dintre metodele alternative bazate pe erori, ce erau dispozinibile în primele versiuni ale iOS 7. În cazul în care s-a făcut resetare conținut și configurări în fața ta, sau tu ai configurat dispozitivul (începând cu ecranul unde apare mesajul „Salut” în toate limbile și cere configurarea terminalului), atunci nu este blocat în vreun cont iCloud și nu va cere să introduci vreo parolă după resetare / restaurare (pentru că, în prealabil, va fi necesar să introduci parola contului tău, pentru dezactivarea Găsire iPhone). Notă: Dacă te referi la resetarea forțată, care nu șterge datele, ci doar repornește dispozitivul (și se realizează prin apăsarea simultană a butoanelor principal și adormire/trezire), atunci contul iCloud nu va fi cerut nici dacă este blocat și nici dacă nu este blocat.
   2. La Resetare conținut și configurări / restaurare din iTunes, da, jailbreak-ul va fi eliminat împreună cu toate datele stocate. Dar la resetarea forțată, nu.
  • #29799 Răspunde
   Emi
   Vizitator

   Multumesc pentru raspuns.
   Are ios 7.0.3
   Nu i-a facut resetare,doar era contul scos.
   Dar daca imi spune contul si parola il pot scoate? Afecteaza giveyul?

  • #29800 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Dacă nu a fost făcută resetare nu îți recomand să o faci acum. Reține că vânzătorul terminalului ar putea să nu fie și proprietarul lui. Dacă ai actele pe el, iar acestea sunt pe numele vânzătorului și crezi că el te-ar putea ajuta, atunci poți încerca. În caz contrar, nu îți recomand să faci resetare, mai ales că în iOS 7.0.3 existau erori ce permiteau eliminarea fără parolă a contului iCloud, dar nu și a blocării activare (deci, cu alte cuvinte, terminalul rămâne blocat după resetare/restaurare în contul vechi, eliminat fără parolă).

   Legat de Gevey, el nu are legătură cu jailbreakul sau cu iCloud. Cartela respectivă va fi eventual afectată dacă faci actualizarea la o versiune mai recentă a iOS.

   • #31078 Răspunde
    Adi
    Vizitator

    Salut , am un iPhone 5 iOS 8, as vrea sa-i fac jailbreake , ceea ce ma nedumerire pe mine este : daca telefonul are jailbreak sub nici-o forma nu trebuie sa ii dau resetare din fabrica ? Ca ramane blocat ?

  • #29801 Răspunde
   Emi
   Vizitator

   Va multumesc pentru ajutor!
   Deci sa nu-i dau resetare.Oricum telefonul merge impecabil,doar ca ma sperie Cydia ca l-ar putea afecta in vreun fel.
   Daca are jaibreake facut,inseamna ca nu poate sa il stearga de la distanta sau sa-i faca ceva?
   Contul Icloud se face numai cand il activezi prima data sau se poate baga un cont si dupa activare,si inseamna ca are icloud ?

  • #29838 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Eventual, poți șterge din Cydia tot ce este instalat pe dispozitiv pentru a îndepărta riscurile pe care le aduc unele dintre articolele descărcate de acolo. Legat de ștergere, nu, jailbreakul este inutil pentru proprietar în situația dată.

   În ceea ce privește contul iCloud, el poate fi adăugat și schimbat oricând. Un dispozitiv este blocat în iCloud numai până în momentul în care a fost dezactivat Găsire iPhone, deci s-a introdus parola conului. În acel moment, oricine poate introduce un alt cont, iar terminalul va fi blocat în acel cont. În cazul tău, terminalul ar putea să nu fie blocat în contul tău întrucât există riscul ca eliminarea contului iCloud să se fi făcut fără parolă, ținând cont și de versiunea pe care o are instalată.

  • #29859 Răspunde
   Emi
   Vizitator

   Am inteles. Contul l-a sters nu in fata mea,ci cred ca de acasa,conectat la internet. Acum contul meu este in telefon. Doar ca vreau sa-i dau resetare din iTunes,ca din telefon nu o sa mearga,sper totusi sa functioneze gevey-ul..
   O zi buna!

  • #29861 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Recomandarea mea este să nu faci restaurare din iTunes, deoarece riști să rămâi cu terminalul blocat. Gevey-ul ar fi cea mai mică problemă, pentru că îl poți înlocui cu unul compatibil cu cea mai recentă versiune a iOS, în caz de incompatibilitate. Repet, putea să elimine fără parolă contul și n-avea nevoie de internet ( o metodă: /2014/02/07/o-eroare-importanta-ios-7-permite-utilizatorilor-sa-dezactiveze-gasire-iphone-si-contul-icloud-fara-introduce-parola/ , sau alta: /2014/04/03/o-noua-eroare-ios-7-si-ios-7-1-permite-dezactivarea-gasire-iphone-si-ocolirea-blocarii-activarii-fara-sti-parola/ ). Eventual îmi poți spune de ce vrei să faci restaurare și să găsim soluții alternative care să nu afecteze terminalul.
   Mersi!

  • #31113 Răspunde
   Alex Popa
   Moderator

   Dacă ai făcut jailbreak pe iPhone, restaurarea va duce automat la pierderea jailbreakului – nu și la blocarea dispozitivul (indiferent la ce blocare te-ai referi – dacă este, de exemplu, blocat în iCloud, el oricum va fi blocat, cu sau fără jailbreak). În cazul iOS 8, mai trebuie să știi că poți face jailbreak în funcție de versiunea pe care o ai, însă dacă faci o restaurare, atunci vei pierde posibilitatea de a mai face jailbreak (deoarece nu este disponibil pe iOS 8.1.3 sau în versiunile mai recente).

Vezi 8 fire de răspunsuri
Răspunde la: Intrebari!
Informația ta:
SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
121AbonațiAbonați-vă