Răspunde la: Probleme redare filme pe AppleTv

#28815
Alex Popa
Moderator

Cel mai probabil este o eroare software. Până una alta, atunci când dorești să vizionezi un clip video prin AirPlay sau să faci Oglindire AirPlay de pe iPad pe Apple TV, asigură-te că ambele dispozitive sunt conectate la aceeași rețea Wi-Fi (mai multe despre Oglindirea AirPlay: /2014/03/09/cum-sa-afisezi-tot-continutul-de-pe-ecranul-iphone-ipad-sau-ipod-touch-pe-televizor-tutorial/ și despre AirPlay: /2014/03/09/cum-sa-utilizati-airplay-pentru-reda-videoclipuri-muzica-sau-poze-de-pe-iphone-sau-ipad-pe-televizor-sau-boxe-tutorial/ ) . De asemenea, recomandat ar fi să folosești Safari pentru vizionarea videoclipurilor de pe site-urile web dorite pe TV.

Dacă apar probleme chiar dacă cerințele sunt respectate, recomand urmarea pașilor de depanare a problemelor pentru AirPlay și Oglindire AirPlay din cadrul acestui articol: /2014/03/09/cum-sa-reparati-problemele-de-functionare-ale-airplay-si-oglindire-airplay-pe-iphone-si-ipad-sfaturi-si-trucuri/ .

Dacă problema persistă, atunci resetează forțat dispozitivul iPad (buton principal+buton adormire/trezire ținute apăsate simultan timp de aproximativ 15-20 de secunde) și repornește Apple TV-ul din Configurări>General>Reporniți. Dacă problema persistă și după, încearcă o restaurare atât pe iPad, cât și pe Apple TV.

SOCIAL

20,785UrmăritoriÎmi place
8,531UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
118AbonațiAbonați-vă